Forum » Strojna oprema » ASUS P5KC LAN Problemi
ASUS P5KC LAN Problemi
Galaxy ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem si celoten računalnik razstavo, saj sem si namestil Scythe Infinity (Mugen). Seveda sem si uredil tudi še vse kable, ampak ko sem računalnik priklopil nazaj se je pojavil problem. In sicer Windows Vista in tudi sama nadzorna plošča sploh ne zaznava LAN-a. Lučka se ne prižge, čeprav je vse v zvezi z LANom v BIOSu omogočeno. Poskušal sem namestiti originalne driverje, ampak to ni pomagalo, saj sploh LANa "ni".
Še 1x sem preveril vse napajanje in nisem opazil, da bi kaj manjkalo. Iztaknil sem ven vse napajanje in vse kable (tudi na nadzorni plošči) in jih vtaknil ponovno, ampak ni pomagalo. Tudi sem Googlal in zasledil, da se je to nekomur zgodilo na P5B plošči. In sicer govorimo o Attansic L1.
Eden s podobnim problemom. Ampak nič pametnega...
Help me?
Pred kratkim sem si celoten računalnik razstavo, saj sem si namestil Scythe Infinity (Mugen). Seveda sem si uredil tudi še vse kable, ampak ko sem računalnik priklopil nazaj se je pojavil problem. In sicer Windows Vista in tudi sama nadzorna plošča sploh ne zaznava LAN-a. Lučka se ne prižge, čeprav je vse v zvezi z LANom v BIOSu omogočeno. Poskušal sem namestiti originalne driverje, ampak to ni pomagalo, saj sploh LANa "ni".
Še 1x sem preveril vse napajanje in nisem opazil, da bi kaj manjkalo. Iztaknil sem ven vse napajanje in vse kable (tudi na nadzorni plošči) in jih vtaknil ponovno, ampak ni pomagalo. Tudi sem Googlal in zasledil, da se je to nekomur zgodilo na P5B plošči. In sicer govorimo o Attansic L1.
Eden s podobnim problemom. Ampak nič pametnega...
Help me?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sempron 2,8 Ghz?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1550 (1160) | Blinder |
» | Pc se ne zažene v WindowseOddelek: Pomoč in nasveti | 1088 (927) | solatko |
» | AMD Athlon XP-M na K7S41GX?Oddelek: Strojna oprema | 1509 (1509) | _mOuSe_ |
» | XP-M vedno isti multiplier...Oddelek: Navijanje | 903 (903) | _mOuSe_ |
» | Zamenjam procesor, pc ne delaOddelek: Strojna oprema | 1375 (1375) | dejansan |