Forum » Pomoč in nasveti » Lepo prosim za pomoc.
Lepo prosim za pomoc.
Ltiva ::
Pozdravljeni,
Mam en problem. Za moznost dveh 10 na faksu moram izdelati online anketo z programom Limesurvey. Problem pa nastane, ko hocem program uporabljati, saj je potrebno izdelati anketo preko webbrowserja, ki pa mi ne odpira PHP fajlov... Ko hocem fajl odpret dobim to:
This script needs the PHP Multibyte String Functions library installed: See FAQ and PHP documentation ... Ce ma kdo kako idejo prosim za pomoc. Za tiste ki pa imajo se nasploh kaj znanja z LimeSurvey pa Se tolko bolj prosim za pomoc.
Hvala, Nejc
Mam en problem. Za moznost dveh 10 na faksu moram izdelati online anketo z programom Limesurvey. Problem pa nastane, ko hocem program uporabljati, saj je potrebno izdelati anketo preko webbrowserja, ki pa mi ne odpira PHP fajlov... Ko hocem fajl odpret dobim to:
This script needs the PHP Multibyte String Functions library installed: See FAQ and PHP documentation ... Ce ma kdo kako idejo prosim za pomoc. Za tiste ki pa imajo se nasploh kaj znanja z LimeSurvey pa Se tolko bolj prosim za pomoc.
Hvala, Nejc
PINki ::
Pa kakšen naslov teme daš?? Nekateri samo zaradi takih imen ne odpirajo in ne pogledajo kaj hočeš, če bi v imenu teme izrazil namen, bi verjetno kdo, ki se spozna na to rad pomagal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Joomla problem/pomočOddelek: Izdelava spletišč | 1561 (1493) | cyborg077 |
» | Anketa o uporabi Slo-Techa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 17494 (14298) | gzibret |
» | Kako narediti kratko anketo?Oddelek: Izdelava spletišč | 2556 (1905) | tommy boy |
» | izdelava spletne anketeOddelek: Omrežja in internet | 4132 (1105) | rejven |
» | Pomoč pri seminarski nalogiOddelek: Šola | 1648 (1553) | kLuKeC |