Forum » Pomoč in nasveti » Nero - Vista - Brisanje
Nero - Vista - Brisanje
robobobo ::
Imam problem z brisanjem programa Nero 7.
Namestil sem ga na visti in mi namestitve ni izvedlo do konca ker je napisalo da installer ne deluje več. Potem sem opazil, da moja različica programa NI za Windows Vista, ampak samo za 98, xp.....
Tako da zdaj je nekaj napol nameščeno,.....vidijo se mape, ampak dela pa ne nič, ker inštalacija ni šla do kocna.
Sedaj hočem to zbrisat. Probal sem uninstall z nadzorne plošče, s cd-ja.....in vedno se ustavi z neko napako (glej sliko). Prvo napiše isto kot pred da installer ne deluje več pa dam naj poišče rešitev na netu in potem steče naprej do omenjene napake.
[img]http://shrani.si/f/O/bi/4igkpvkx/napaka...
Kako bi zdaj naredil da bi zbrisal vse Nerotove sledi na računalniku?
Namestil sem ga na visti in mi namestitve ni izvedlo do konca ker je napisalo da installer ne deluje več. Potem sem opazil, da moja različica programa NI za Windows Vista, ampak samo za 98, xp.....
Tako da zdaj je nekaj napol nameščeno,.....vidijo se mape, ampak dela pa ne nič, ker inštalacija ni šla do kocna.
Sedaj hočem to zbrisat. Probal sem uninstall z nadzorne plošče, s cd-ja.....in vedno se ustavi z neko napako (glej sliko). Prvo napiše isto kot pred da installer ne deluje več pa dam naj poišče rešitev na netu in potem steče naprej do omenjene napake.
[img]http://shrani.si/f/O/bi/4igkpvkx/napaka...
Kako bi zdaj naredil da bi zbrisal vse Nerotove sledi na računalniku?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | adobe cc namešča programe brez admin pravic?!?Oddelek: Programska oprema | 394 (327) | mtosev |
» | Problem pri inštalaciji Windowsov -nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2934 (2611) | Anonimnež |
» | Zaklenjen USB ključOddelek: Pomoč in nasveti | 2857 (2414) | __Devil__ |
» | Napaka v IE skriptuOddelek: Pomoč in nasveti | 1330 (1140) | Butec123 |
» | Partricije ter win XP in RH9Oddelek: Operacijski sistemi | 1273 (1107) | DixieFlatline |