Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik in brezžično omrežje na EF LJ
Prenosnik in brezžično omrežje na EF LJ
Luksi ::
Pozdravljeni!
Imam en problem: Na Ekonomskem faksu v LJ imamo vzpostavljeno brezžično omrežje (neo in public). Omrežje mi prenosnik brez problema zazna, jakost signala je zelo visoka, vpišem se brez problema... Potem pa nastane težave, ker pri "Dejavnosti" mi pošilja, "Prejeto" se pa vedno ustavi pri 1 To pomeni, da se mi nobena stran ne odpre , samo napiše "internet Explorer ne more odpreti spletnega mesta" al neki tacga. Bi kdo vedel v čem je problem?
Hvala in lp!
Imam en problem: Na Ekonomskem faksu v LJ imamo vzpostavljeno brezžično omrežje (neo in public). Omrežje mi prenosnik brez problema zazna, jakost signala je zelo visoka, vpišem se brez problema... Potem pa nastane težave, ker pri "Dejavnosti" mi pošilja, "Prejeto" se pa vedno ustavi pri 1 To pomeni, da se mi nobena stran ne odpre , samo napiše "internet Explorer ne more odpreti spletnega mesta" al neki tacga. Bi kdo vedel v čem je problem?
Hvala in lp!
Luka
Mavrik ::
NeoWLAN je plačljiv, zato moraš najprej iti na njihovo "portal" stran in urediti plačilo. Drugo omrežje pa je verjetno eduroam, ki pa rabi avtentikacijo, da ga lahko uporabljaš.
The truth is rarely pure and never simple.
OldSkul ::
public dela brez problema, sprobano že dostkrat.
Poglej če imaš naštimano, da ti IPje pridobi avtomatsko.
Poglej če imaš naštimano, da ti IPje pridobi avtomatsko.
Uf, kako pa to pogledam? Imam skoraj nov prenosnik in sem še čisto zelen pri tem. Tukaj v Kamniku itaq tega ne morem uporabljat in sem ta teden za hec nesel na faks prenosnik, da malo sprobam kako to deluje, ampak mi kot že rečeno ni šlo...
Hvala!
Hvala!
Luka
OldSkul ::
klik
glej slike, 4,5,6,7,8 korak spusti
Pri zadnji sliki morš kliknt na obtain an IP address automatically (pomoje to že maš) :/
A maš Visto? Ker vem, da majo eni probleme z Visto in public omrežjem na EFju
ajde
glej slike, 4,5,6,7,8 korak spusti
Pri zadnji sliki morš kliknt na obtain an IP address automatically (pomoje to že maš) :/
A maš Visto? Ker vem, da majo eni probleme z Visto in public omrežjem na EFju
ajde
OldSkul najlepša hvala!!! obtain an IP address automatically --> tole ni bilo naštimano
Še enkrat hvala in lp!
Še enkrat hvala in lp!
Luka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wireless connection problemOddelek: Pomoč in nasveti | 531 (473) | Hayabusa |
» | sprememba dns-ja za bwinOddelek: Pomoč in nasveti | 2187 (730) | CALL |
» | Realtek + Telemach problemOddelek: Omrežja in internet | 1160 (1020) | hooger |
» | adsl ne deluje dobro..Oddelek: Omrežja in internet | 1019 (859) | Matek |