» »

Kvalitetno Big-tower ohišje

Kvalitetno Big-tower ohišje

Jackal ::

Iščem en kvaliteten Big tower.

Imeti mora najmanj 8 notranjih prostorov za 3.5" diske, dobro hlajenje (tudi diskov) in pa zelo pomembno - hočem, da vse skupaj ni glasno (ventilatorji in razno vibriranje leha itd.). Hočem tudi kakšen USB priključek na sprednji strani, da ni potrebno lesti pod mizo, ko je priklapljam USB ključek. Zaželjen je aluminij, ni pa nujno.

Ne rabim raznih lučk in pleksi oken, kot jih ima že večina ohišij danes.

Zaenkrat sem našel eno ohišje, ki bi mi skoraj 100% ustrezalo, problem je samo dobava pri nas.
Gre za Lian Li PC-V2000A PLUS II oz. Lian Li PC-V2100A PLUS II
Predvsem mi je všel ta izvedba z diski in napajalnikom v spodnjem delu ohišja, saj se dajo zelo lepo potem pospravit kabli, pa tudi za hlajenje diskov je dobro poskrbljeno.

Mogoče kakšna ideja kje dobit to ohišje pri nas oz. v bližnji okolici. Bi pa tudi rad slišal predloge še mogoče za kakšno drugo ohišje.
Pripravljen pa sem odšteti do 400€.
Walking the way is something completely different than imagining the way.

Oddin ::

Oj

Poglej si tegale. Imam ga sam in ne vem za ohišje, ki bi mi ga lahko nadomestilo. Test. Napajalnik zgoraj ali spodaj (ali pa oba), odlično prevetren, dovolj prostora za vodno hlajenje. Priporočam.
Corsair Obsidian 750D, i5 3570 & 4.4GHz, Sapphire R9 290 Tri-X OC,
CPU+GPU EKWB Custom Liquid-Cooling Loop, Asus P8Z77-V DELUXE, Corsair Vengeance
Pro 8gb 1600MHz, Samsung SSD 850 EVO, Corsair AX860i

Kibby ::

Lian Li je Mercedes med ohišji, vsaj meni tako deluje:D Temu primerna je tudi cena. Malo manj stanejo verjetno Thermaltake in Cooler Master. Model od CM, ki je bil postan nad mano je meni osebno bomba. Ima velike moznosti moodanja (glede na to da ti nobeno se ni bilo 100% vsec), polek tega veliko in prostorno. Al pa pogelj za kakim Antecom, oni P182 bi naj bil bomba, samo vpr. koliko mest za disk je (nevem tocno...). kaj pa kaki oni Chieftec big tower, ce se ne motim je to najcenejsa varjanta big towerja, seveda tudi mal slabsa kvaliteta.:))

Jackal ::

Če bi bilo to pred kakšnima dvema ali tremi leti, bi se lotil izdelave ohišja sam. Ker pa imam vedno manj časa za takšno početje, iščem nekaj kar dokončnega. Modificiranja ne bo.
CoolerMaster Stacker sem tudi že gledal, pa ni preveč prepričal - predvsem s temi 3-4 pretvorniki za diske. In pa seveda razpotegnjeni kabli po celem ohišju (ki jih pri 8 diskih ne bo malo). Poleg tega je s svojimi 54cm presneto nizek za big tower.

Malo raziskujem kje bi se dalo dobit LianLija, pa je zaenkrat edina opcija uvoz iz Nemčije. V2100B Plus II je tam "samo" 258.90 EUR

Antec P182 je sicer zelo dobro ohišje, ampak je žal le midi tower in mi je enostavno premajhen.
Walking the way is something completely different than imagining the way.

TomoSlo ::

Če mene vprašaš so kvalitetnejša ohišja precej cenejša kot pri nas na www.ditech.at. Malo preveri.
Sam sem kupil svojega v Celovcu, ker je bil glih na lagerju..
Vsem priporočam nakup.:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ohišje za gaming htpc

Oddelek: Kaj kupiti
272007 (1352) jazbec
»

Katero Ohišje??

Oddelek: Kaj kupiti
302555 (1746) zupanman