Forum » Zvok in slika » Matrox G1000
Matrox G1000
kuglvinkl ::
This page has been moved.
The requested object no longer exists on our server. Please double check the URL you requested to make sure it is correct. Otherwise, please use the following links to find what you are looking for
... dobiš, če uheblaš zgornji URL.
Bi bil že čas, da Matrox in SIS podkurita ONIMA dvema.
The requested object no longer exists on our server. Please double check the URL you requested to make sure it is correct. Otherwise, please use the following links to find what you are looking for
... dobiš, če uheblaš zgornji URL.
Bi bil že čas, da Matrox in SIS podkurita ONIMA dvema.
Your focus determines your reallity
Matek ::
Heh, jaz se strinjam s Sentinelom, niti ena specifikacija ni pretirana, popolnoma normalne izgledajo, čist tak je pričakovat za naslednjo generacijo.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Matty ::
Senitel
1. Slaba izdelava in fake: ce bi bila izdelava OK, potem bi bile tudi puscice ob zadnjih dveh alinejah poravnane s tekstom. Malo poglej ostale producte matroxa, in videl bos da nikjer puscice niso zamaknjene...
2. Zakaj bi Matrox postavljal specifikacije na net, medtem ko o kartici ni ne duha ne sluha...
3. URL ne obstaja (kao naj bi bil premaknjen, samo pozor, ce se zmotis v tipkanju URLja na matroxovem www-ju, vedno dobis tak odgovor!
4. Specifikacije so lepe na papirju (pardon ekranu), vendar resno dvomim, da bi bil Matrox sposoben prakticno iz nic do junija predstaviti kartico naslednje generacije, ki bi pometla s konkurenco. 100% pa ne za tako "nizko" ceno.
5. Ena dodatna slikca je tukaj:
LINK
Se vedno ostajam fan Matroxa, in moj G400Max bo ostal v mojem racunalniku...
1. Slaba izdelava in fake: ce bi bila izdelava OK, potem bi bile tudi puscice ob zadnjih dveh alinejah poravnane s tekstom. Malo poglej ostale producte matroxa, in videl bos da nikjer puscice niso zamaknjene...
2. Zakaj bi Matrox postavljal specifikacije na net, medtem ko o kartici ni ne duha ne sluha...
3. URL ne obstaja (kao naj bi bil premaknjen, samo pozor, ce se zmotis v tipkanju URLja na matroxovem www-ju, vedno dobis tak odgovor!
4. Specifikacije so lepe na papirju (pardon ekranu), vendar resno dvomim, da bi bil Matrox sposoben prakticno iz nic do junija predstaviti kartico naslednje generacije, ki bi pometla s konkurenco. 100% pa ne za tako "nizko" ceno.
5. Ena dodatna slikca je tukaj:
LINK
Se vedno ostajam fan Matroxa, in moj G400Max bo ostal v mojem racunalniku...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matty ()
tha_man ::
No, saj ni iz 'praktično nič', stvar bi lahko razvijali že od splavitve G400. Že G550 je pokazal da imajo delno razvito tehnologijo 'shaderjev'. Tud Microsoftova predstavite na GDC je laufala na Matroxu, čeprav softversko.
Sm vseeno mislim da je tale slikca fake :\\
Sm vseeno mislim da je tale slikca fake :\\
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matrox grafična kartica.Oddelek: Strojna oprema | 2676 (2276) | opeter |
» | Matrox grafaOddelek: Strojna oprema | 1239 (1057) | kuglvinkl |
» | Matrox Parhelia 512Oddelek: Strojna oprema | 3119 (2289) | kuglvinkl |
» | Matrox vs. nVidiaOddelek: Kaj kupiti | 2135 (1791) | Daishi |
⊘ | Emboss Bump Mapping vs. EMBMOddelek: Zvok in slika | 1624 (1297) | undefined |