Forum » Strojna oprema » Vodno hlajenje spustilo vodo!
Vodno hlajenje spustilo vodo!
rap3r ::
V računalniku mi je počla cev tm kjer je pumpa prklopljena na krog! Cela plošča je bla mokra! Pržgem parkart je zmrznu pol pa zdele kaže da dela...kera sreča! A se je že komu to zgodil?:\\
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
burekar ::
Hehe, men je enkrat en zelo slab vodni blok, ki sem ga naredil iz golden orba in je bil samo poskusen, polil grafično kartico, pa ni bilo nobene škode. Ni se preveč za zajebavat...
TESKAn ::
Meni je že:
- Se nabral kondenz pod procesorjem. Zadeva je bila dobesedno prepojena z vodo. Procesor mi še sedaj dela.
- Puščal vodni blok. Rezultat je bila lužica na GeForce - u. Še sedaj dela.
- Zaradi slabega lepila razpadel (dobesedno) rezervoar, ki je imel v tistem trenutku cirka 2 litra vode...na srečo sem do tedaj zaradi sumljivih pokov računalnik že izklopil.
Kakorkoli že, voda ni smrt za komponente.
- Se nabral kondenz pod procesorjem. Zadeva je bila dobesedno prepojena z vodo. Procesor mi še sedaj dela.
- Puščal vodni blok. Rezultat je bila lužica na GeForce - u. Še sedaj dela.
- Zaradi slabega lepila razpadel (dobesedno) rezervoar, ki je imel v tistem trenutku cirka 2 litra vode...na srečo sem do tedaj zaradi sumljivih pokov računalnik že izklopil.
Kakorkoli že, voda ni smrt za komponente.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
madmitch ::
Ni res, za resnično neprevodnost rabis demineralizirano vodo. Kolikor vem so edini, ki jo pri nas proizvajajo - zavod za transfuzijo, Ljubljana. Z demineralizirano vodo v !!zaprtem!! sistemu ne prihaja do rasti alg in ostale podobne zalege.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
TESKAn ::
Za demineralizirano vodo daš kup keša. Pol litra je okol 500 SIT.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
morphling1 ::
Jaz mam, razplinjeno destilirano vodo, ki mi jo je zrihtal kolega iz Lj. kotlarne 20l = 1 pir :D .Seveda je neprevodna, tud jaz sem že enkrat zalil celo plato, pa še vedno veselo dela.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
gumby ::
OK - destilirana voda ni neprevodna, je pa zelo slab prevodnik. Neprevoden material itak ne obstaja..:D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri vlažilec zraka? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 50682 (3094) | darkolord |
» | kako ugotoviti če je voda destilirana?Oddelek: Loža | 2797 (2011) | matobeli |
» | Sandy Bridge-E serijsko z vodnim hlajenjem?Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 6308 (5241) | Pyr0Beast |
» | Hladilna tekočina drugičOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2596 (2348) | QuickShot |
» | ekstremno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1969 (1410) | element |