Forum » Strojna oprema » KLIK in čitalec cartic ActivCard
KLIK in čitalec cartic ActivCard
grizli123 ::
Imam problem. 3x sem vpisal napačen pin in kartica se mi je zaklenila (kriva pa je tipkovnica, ker mi je tipka shift ostala not!!!!) . Unlock code pa nimam, ker si je nisem zapisal ob namestitvi čitalca. Ali obstaja kaka rešitev kako priti do digitalnega certifikata, ki ga imam na kartici ali pa vsaj resetirati kartico, tako da bom lahko certifikat na novo shranil na kartico? Namreč program za reset kartice mi tudi ne dovoli resetirati kartico, dokler ne vpišem unloack code, ki je pa žal nimam.
HELP!!!!
HELP!!!!
Some people... they call me GRIZLI... :)
- spremenilo: grizli123 ()
Gandalfar ::
nak ..
Moras na banko po novo kartico. Pa saj si na tistem listku dobil neke kode za unlock .. Ce si pa nisi napisal je pa to tvoj problem.
Ce bi se dalo to kako obiti potem vse skupaj ne bilo varno, ne?
Moras na banko po novo kartico. Pa saj si na tistem listku dobil neke kode za unlock .. Ce si pa nisi napisal je pa to tvoj problem.
Ce bi se dalo to kako obiti potem vse skupaj ne bilo varno, ne?
grizli123 ::
Unlock kodo dobim po instalaciji gonilnikov ampak prej moram vnesti PIN.V tem primeru mi pin ne pomaga, ker se je kartica že zaklenila, do unlock kode pa ne morem priti.... Sem že dobil odgovor z banke... Po novo kartico moram....
Shit happens.... (tipko shift sem že kaznoval.... Kako, me raje ne vprašajte...)
Shit happens.... (tipko shift sem že kaznoval.... Kako, me raje ne vprašajte...)
Some people... they call me GRIZLI... :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: grizli123 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2,2 € za menjavo PIN kode (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16425 (6379) | crniangeo |
» | Predplačniška PUK koda pri simobiluOddelek: Mobilne tehnologije | 8791 (7343) | blackbfm |
» | Ali so Mobiteli še zaklenjeni ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5311 (4990) | Sami |
» | USB UMTS stick - Kaj kupiti?Oddelek: Omrežja in internet | 7618 (5632) | MTB |
» | HTC Tatto zaklepOddelek: Mobilne tehnologije | 1720 (1467) | Zorroslav |