Forum » Kaj kupiti » Nakup rabljene grafične-se mi splača?
Nakup rabljene grafične-se mi splača?
Gronder ::
Zdravo! Jah zdaj sem mejčkeno v dilemi. Moja trenutna konfiguracija je matična Abit IS7, Pentium 4 2,6GHz, 512MB,Radeon 9600xt.
Nekje v roku enega do dveh leta imam namen zamenjati celoten računalnik. Ampak ker je do tja še zelo daleč,mene je pa danes ekstremno zamikala prihajajoča igra Assassins Creed,me zanima če bi bilo smiselno kupit neko staro grafično kartico za cca 80e + še nekaj dodatnega rama(ram bom dokupil v vsakem primeru). Ali se mi sploh splača iti v tako "nadgradnjo",ali bi premalo pridobil. Jah rad pa bi,da bi mi računalink vsaj pognal kakšno novejšo igro,pa pohitril nekatere grafične programe! Če je stvar smiselna,mi lahko mogoče svetujete kaj je smotrno kupit za ceno okoli 80e?
Hvala,Lp!
Nekje v roku enega do dveh leta imam namen zamenjati celoten računalnik. Ampak ker je do tja še zelo daleč,mene je pa danes ekstremno zamikala prihajajoča igra Assassins Creed,me zanima če bi bilo smiselno kupit neko staro grafično kartico za cca 80e + še nekaj dodatnega rama(ram bom dokupil v vsakem primeru). Ali se mi sploh splača iti v tako "nadgradnjo",ali bi premalo pridobil. Jah rad pa bi,da bi mi računalink vsaj pognal kakšno novejšo igro,pa pohitril nekatere grafične programe! Če je stvar smiselna,mi lahko mogoče svetujete kaj je smotrno kupit za ceno okoli 80e?
Hvala,Lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upgrade pcja? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13824 (10449) | gddr85 |
» | Nizkocenovni gaming pcOddelek: Kaj kupiti | 4589 (3268) | AC_DC |
» | Vic stoletja :) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8725 (6859) | Utk |
» | Comp za mlado oseboOddelek: Kaj kupiti | 2352 (1941) | PrimozR |
» | Koliko bi bilo tole vrednoOddelek: Kaj kupiti | 1695 (1098) | kmetek |