Forum » Elektrotehnika in elektronika » kako povezat žičke?
kako povezat žičke?
aaaa13 ::
zanima me kako pravisno povezat žičke da bojo slušalke delale??
http://shrani.si/f/3P/rl/J6VsUCM/zicke.jpg
http://shrani.si/f/3P/rl/J6VsUCM/zicke.jpg
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: snow ()
rfmw ::
oklop (pletenico) poveži skupaj, srednji žici pa posebej na vsak kanal kabla od slušalk. Na tvoji sliki ni razvidno, kako povezati žice, ker je brez trohice kvalitete...
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
LordTado ::
to so ohmske žice in ti ne bo delovali če boš jih povezal kar tak,moraš jih lepo zalotat .
sam sem si delal slušalke 5.1 in vem da je treba bit natančen pri lotanju in lepo zalit žički.
O tem da bi samo skup povezal pa niti ne razmišljaj ker ne bo delalo:).
Saj to ti že logika pove da tako ne gre ker so vse skupaj v isti izolaciji tako da bi v takem primerju bil kratek stik med vsemi...
ajde
sam sem si delal slušalke 5.1 in vem da je treba bit natančen pri lotanju in lepo zalit žički.
O tem da bi samo skup povezal pa niti ne razmišljaj ker ne bo delalo:).
Saj to ti že logika pove da tako ne gre ker so vse skupaj v isti izolaciji tako da bi v takem primerju bil kratek stik med vsemi...
ajde
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LordTado ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15199 (4950) | acookook |
» | Telefonski kabel do modema ali UTP do telefonskega kablaOddelek: Omrežja in internet | 6422 (5497) | Invictus |
» | povezava RJ11 vtičnice - pomoč prosimOddelek: Omrežja in internet | 13411 (3628) | wexor |
» | dva diska in stikaloOddelek: Strojna oprema | 2192 (1593) | Ikspe |
» | banancaOddelek: Pomoč in nasveti | 800 (704) | xxurban |