Forum » Strojna oprema » AGP grafična ki poganja 30" LCD
AGP grafična ki poganja 30" LCD
princ ::
pozdravljeni,
mene pa samo zanima katera grafična AGP še poganjajo 30" displaye? ker nebi rad menjal celega kompa samo za to.
LP
mene pa samo zanima katera grafična AGP še poganjajo 30" displaye? ker nebi rad menjal celega kompa samo za to.
LP
Senitel ::
30"... Kaj naj bi to povedal? Povej katero resulucijo hočeš... Čeprav AGP grafična z recimo malce novejšim čipom recimo GeForce 6600 ali Radeon X800 bo to poganjala brez problema. Če misliš pa ob tem igrat igre je pa druga zgodba...
Rippy ::
Za novejše igre boš potreboval vsaj 8800 GTX ali katero drugo kartico nove generacije s več kot 700MB rama. To pa ne dobiš na AGP žal. Za filme je najbolša izbira Radeon 1900 serija na AGP, za ne 3D grafiko pa prideš skozi poceni.
dzinks63 ::
Če imaš platformo na agp sigurno ne boš igral najnovejših iger na 30col monitorju. Lahko pa bi gledal full HD filme in za kaj takega ti je idealna npr: HD 2600 XT 256MB GDDR3 AGP 8X
Rippy ::
Se opravičujem, nisem vedel za 2600 na AGP, ja za HD filme bo ta veliko boljša od mojega predloga,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | minimum za hd playback?Oddelek: Zvok in slika | 2298 (1614) | _Sajmon_ |
» | PCI EXPRESS -> PCIOddelek: Zvok in slika | 2281 (2008) | kixs |
» | kero grafo na AGPOddelek: Kaj kupiti | 1655 (1655) | michel |
» | grafična na AGP za HDOddelek: Kaj kupiti | 1177 (1177) | smrkecXY |
» | Ali se mi splača kupiti X1950 PRO, 512MB, AGPOddelek: Kaj kupiti | 1852 (1050) | Melanholija |