Forum » Pomoč in nasveti » Toshiba Tecra T9000 - zvok
Toshiba Tecra T9000 - zvok
joco ::
Pozdravljeni
Imam zgoraj omenjeni prenosnik. Težava ki se me je pojavila naenkrat je sledeča. Ne dela mi zvočna katica. Sem probal na novo instalirat gonilnike zanjo pa brez uspeha. V device managerju nimam nobenih sporov.A je možno da je šla zvočna kartica na osnovni plošči, ali bi lahko bilo še kaj drugega. Ali obstaja za omenjeni prenosnik diagnostično orodje s katerim je možno pretestirat vse zadeve. Sam nisem uspel nič najti na netu. Vem da da dell zraven računalnika tako zadevo na cd-ju.
Hvala za pomoč in nasvete
lp
Imam zgoraj omenjeni prenosnik. Težava ki se me je pojavila naenkrat je sledeča. Ne dela mi zvočna katica. Sem probal na novo instalirat gonilnike zanjo pa brez uspeha. V device managerju nimam nobenih sporov.A je možno da je šla zvočna kartica na osnovni plošči, ali bi lahko bilo še kaj drugega. Ali obstaja za omenjeni prenosnik diagnostično orodje s katerim je možno pretestirat vse zadeve. Sam nisem uspel nič najti na netu. Vem da da dell zraven računalnika tako zadevo na cd-ju.
Hvala za pomoč in nasvete
lp
rim
- spremenil: joco ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik HP 6735sOddelek: Strojna oprema | 988 (890) | Rippy |
» | HP Probook 4515s - ne delujeOddelek: Strojna oprema | 1256 (1090) | Šimpanz |
» | Asus G73JW (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5254 (3554) | nurmaln |
» | Mnenja o DELL 6400 Inspiron (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9324 (5919) | steev |
» | Prenosnik tron m85-cwd da ali neOddelek: Kaj kupiti | 3383 (2844) | Hux |