Forum » Kaj kupiti » Via C3
Via C3
giuseppe ::
A mislte, da lahk Via na nižjem inu srednjem segmentu kej stori z C3jem.
Prebiral sem tut, da bo C4 neposredna konkurenca P4.
Intel inu AMD sta skozi, nekdanji višji razred - danes nižji že šla inu postila kar sta, Via ima čisto novo priložnost.
Prebiral sem tut, da bo C4 neposredna konkurenca P4.
Intel inu AMD sta skozi, nekdanji višji razred - danes nižji že šla inu postila kar sta, Via ima čisto novo priložnost.
Witboy ::
Hja kukr so na CeBitu predstavl naj bi C3 lohka za šalo konkuriral Durončkom. C4 pa bo resna konkurenca P4 ter Athlonom.:D
Binji ::
KAO! Cyrix niso bli nikdar znani po nekih performansah. Sicer se to zna sprement sam mocno dvomim.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Brane2 ::
Hja kukr so na CeBitu predstavl naj bi C3 lohka za šalo konkuriral Durončkom. C4 pa bo resna konkurenca P4 ter Athlonom.:D
Tanovi, še nerojeni, težko izboljšani C3 mogoče.
Original pa v glavnem lahko scat pelje samo kakega prastarega P100.
BTW: C4 je tud oznaka eksploziva, bogve če bo VIA upravičila to ime alpa bojo kot uradno ime za C5Z izbrali kaj drugega...
BendeR ::
Men se zdijo ti procerosji predvsem primerni za mobilne compe.Saj ponucaj izjemno malo štroma.
Spajky ::
Zadeve s proci se lahko tudi spremenijo; poglej kje je bil nekdaj AMD in kje je zdaj...lahko se v bodocnosti to pripeti tudi Vii! 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
kuglvinkl ::
C(ompsite)4, mislim, da obstaja tudi petka. Če imajo dobre marketingarje, bodo to zverinsko izkoristili. Kot je npr. Apple za svoje kište, ki so presegle, pfouf, tole bo na uč, 1 G FOLPS, in jih označil za super računalnik, ki se sploh ne sme izvažati.
Zaenkrat ne kaže, da bi hotela VIA poseči v hig-end, po moje se pri procesorjih bolj drži OEM trga.
Zaenkrat ne kaže, da bi hotela VIA poseči v hig-end, po moje se pri procesorjih bolj drži OEM trga.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Corsair z ohišjiOddelek: Novice / Modifikacije | 3205 (2553) | PrimozR |
» | Socket AM2 matične ploščeOddelek: Novice / Matične plošče | 5080 (3833) | OChack |
» | Toliko o VIA KT400A, prihaja KT600Oddelek: Novice / Matične plošče | 2167 (2167) | Dr_M |
» | Matrox Parhelia: novi konkurent GeForce 4?Oddelek: Strojna oprema | 1202 (970) | CaqKa |
» | SpametovanjeOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 1723 (1723) | undefined |