Forum » Igre » Cod 4 multiplayer freeze
Cod 4 multiplayer freeze
alien13 ::
Lp!
Mam en problem, pa ne vem več kak bi ga rešil, zato sem se obrnil sem - več glav več ve!
Problem je sledeč:
Cod 4 sem naložil in od začetka sem lahko brez probema igral, tak sp kot mp. Naenkrat pa je pri mp-ju, po tem ko se je igra naložla (izbral sem ekipo, orožje in šel v igro) igra zamrznila! Nič ne pomaga ne Ctrl+Alt+Del, ne Alt+ Del, nič! Edina stvar je pritisk na reset.
Če ma kdo kakšno idejo, kaj bi lahko bilo narobe - prosim na plan z njo!
Mam en problem, pa ne vem več kak bi ga rešil, zato sem se obrnil sem - več glav več ve!
Problem je sledeč:
Cod 4 sem naložil in od začetka sem lahko brez probema igral, tak sp kot mp. Naenkrat pa je pri mp-ju, po tem ko se je igra naložla (izbral sem ekipo, orožje in šel v igro) igra zamrznila! Nič ne pomaga ne Ctrl+Alt+Del, ne Alt+ Del, nič! Edina stvar je pritisk na reset.
Če ma kdo kakšno idejo, kaj bi lahko bilo narobe - prosim na plan z njo!
- zaklenil: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasno delovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4484 (4099) | smacker |
» | Alt buttonOddelek: Strojna oprema | 1449 (1340) | Yacked2 |
» | Win7 Domena Remote: Ni Windows Security dialogaOddelek: Operacijski sistemi | 1631 (1485) | MrStein |
» | Acer razvija prenosnik brez fizične tipkovniceOddelek: Novice / Ostale najave | 9967 (7965) | Pyr0Beast |
» | Težave z windowsiOddelek: Pomoč in nasveti | 849 (727) | AngelOfDeath |