Forum » Pomoč in nasveti » IE 7 download problem
IE 7 download problem
bozick ::
Pozdravljeni,
ko sem downloadal winrar datoteko, me je IE 7 vprašal ali odpre z (program) ali shrani kot, jaz sem dal odpri z, in ne kaži sporočila več, in od takrat naprej vedno winrar datoteke začne samodejno odpirat, čeprav bi jo rad shranil na disk.
Kako se to spet da na default, da te vedno vpraša kaj storit? Please help!
Ali se da pri IE 7 še spremenit (primer: blink) da te ne sprašuje za up. ime in geslo tako kot na slobytes oz. filebits, če je treba kaj spremenit da si bo to zapomnil..
Hvala in lep pozdrav,
Jure
ko sem downloadal winrar datoteko, me je IE 7 vprašal ali odpre z (program) ali shrani kot, jaz sem dal odpri z, in ne kaži sporočila več, in od takrat naprej vedno winrar datoteke začne samodejno odpirat, čeprav bi jo rad shranil na disk.
Kako se to spet da na default, da te vedno vpraša kaj storit? Please help!
Ali se da pri IE 7 še spremenit (primer: blink) da te ne sprašuje za up. ime in geslo tako kot na slobytes oz. filebits, če je treba kaj spremenit da si bo to zapomnil..
Hvala in lep pozdrav,
Jure
- spremenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pozabljeno geslo za Bitlocker - je možno "vdreti" na pogonOddelek: Pomoč in nasveti | 2000 (1686) | Daniel |
» | Počasno printanje iz exela v pdf datotekoOddelek: Programska oprema | 690 (643) | darkolord |
» | Kako ugotoviti katere tip datoteke predstavlja .dat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2600 (2390) | petrus |
» | Windows 7 inštalacija driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 679 (625) | Mojca2 |
» | download linux pingo 3.1Oddelek: Operacijski sistemi | 3421 (3222) | lopov |