» »

C:\Documents and settings\

C:\Documents and settings\

barelyLegal ::

ko grem preko explorerja v C:\Documents and settings\ se mi zlista par usernameov. Natančneje samo 2, torej, moj username, pa adminastrator v raznih oblikah:

Administrator
Administrator.IME_RAČUNALNIKA
Administrator.IME_RAČUNALNIKA.000
All users
(skrita)Default user
IME_RAČUNALNIKA
MOJ_USERNAME

vse mape (razen MOJ_USERAME) so iste velike, oz. v mojem primeru - majhne (pod 1,5 MB). Nikjer jih nimam zlistanih pod user accounts (razn administratorja in MOJ_USERNAME), niti pod "control userpasswords2".
Da bi jih direktno oz. lastnoročno zbrisal (Administrator.IME_RAČUNALNIKA,Administrator.IME_RAČUNALNIKA.000,IME_RAČUNALNIKA) nisem probaval. Mislim, da se mi je to ustvarilo, ko sem enkrat .net inštaliral in sem imel probleme (ker mam pač kompliciran username oz. vsebuje character ' in so bili problemi).

Da preidem na problem:
Ko odprem mapo preko explorera C:\Documents and settings ter označim npr. prvo opcijo in se sprehodim gor pa dol med imeni map, mi, ko pridem na mapo (označim) MOJ_USERNAME vse zašteka oz. zamrzne za par sekund.
Ko kliknem potem na MOJ_USERNAME, mi včasih zamrzne (izpiše v oknu not responding) in se čez čas odpre (par 5 sec) ali pa celo ignorira dvo-klik. V tem primeru še enkrat pritisnem in čez čas prime ter sem v mapi. Če se nato še v mapi sprehajam v podmapah, včasih popolnoma zamrzne.

Kaj sem že probal:
- pobrisati nepotrebne datoteke v podmapah MOJ_USERNAME-a
- skenirat celotno mapo Documents and settings z nod32, spybot search and destroy, bitdefender online scan
- skenirat celotno mapo Documents and settings z nod32, spybot search and destroy v safe mode

Kaj se mi zdi, da je lahko ključnega pomena:
- Mapa MOJ_USERNAME je velika 1,4 gb
- imam vklopljeno, da prikazuje skrite mape
- POPOLNOMA ZAMRZNE VSE ko kliknem na mapo NetHood

Kakršni koli nasveti, ideje??????
Error

barelyLegal ::

Pobrisal sem vse ftpje iz nethood in sedaj je veliko bolje... je pa pod favorites isto, zamrzne, pa sem tudi tam pobrisal vse ven in dela brez problema... (itak ne uporablam IE). V čem je fora, če so shortcut-i do internetnih mest, da mapa zamrzne???
Error

SasoS ::

Ker nekaj časa probava se priklopit na server in zmrzne dokler ne time-outa.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cpanel Cron jobs ne pošlje backup-a baze na mail

Oddelek: Izdelava spletišč
92545 (2412) Housy
»

Izginotje podatkov

Oddelek: Pomoč in nasveti
61184 (1125) Dead_Eye
»

kako prestaviti uporabniške profile (Documents and Settings) na drug disk

Oddelek: Operacijski sistemi
91650 (1365) sidd
»

Filesharing in XP, Simple filesharing na OFF !

Oddelek: Omrežja in internet
121592 (1434) slokii
»

Spremeniti userju ime

Oddelek: Operacijski sistemi
132432 (2243) [SkA]

Več podobnih tem