Forum » Šola » Audio in video na zahtevo - seminarska
Audio in video na zahtevo - seminarska
Silver ::
Pozdravljeni!
Pripravljam seminarsko nalogo o AV na zahtevo, potreboval pa bi glas ljudstva!
Zanima me, če mi lahko naštejete nekaj storitev audia ali videa na zahtevo, ki jih uporabljate(slo. in tuje).
Pravtako bi bili zaželjeni viri na to temo, predvsem na razvoj te tehnologije v Sloveniji.
V tujini bi se rad dotaknil samo razvoja večjih korporacij, ki nudijo storitev VOD(VideoOnDemand) in AudioOD. Za primer Joost za video in Pandora za glasbo.
Skratka čim več toliko boljše!
Že vnaprej hvala za sodelovanje!
Pripravljam seminarsko nalogo o AV na zahtevo, potreboval pa bi glas ljudstva!
Zanima me, če mi lahko naštejete nekaj storitev audia ali videa na zahtevo, ki jih uporabljate(slo. in tuje).
Pravtako bi bili zaželjeni viri na to temo, predvsem na razvoj te tehnologije v Sloveniji.
V tujini bi se rad dotaknil samo razvoja večjih korporacij, ki nudijo storitev VOD(VideoOnDemand) in AudioOD. Za primer Joost za video in Pandora za glasbo.
Skratka čim več toliko boljše!
Že vnaprej hvala za sodelovanje!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Netflix prihaja v Evropo, sprva na OtokOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9968 (8524) | Jeronimo |
» | Zaton optičnih medijev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 8501 (6762) | ABX |
» | SiOL predstavil "video na zahtevo"Oddelek: Omrežja in internet | 2093 (1357) | korenje_ver2 |
» | Epizode po en dolarOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3448 (2605) | Bevcan |
» | Hevreka!Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4607 (3893) | Jux |