Forum » Programska oprema » Nod32 ime pa geslo za update
Nod32 ime pa geslo za update
jedateruk ::
Moja žena ima tako kot jaz free trial verzijo Nod-a, samo da je njej Nod naštimal računalniški serviser. Oba imava seveda do konca izteka še 100 let. No problem je ta, da njej več ne dela posodabljanje virusnih podatkov, ker Nod več ne sprejema njenega imena in gesla in napiše, da sta napačna. Enkrat sem ji to že poštimal, ker obstaja neka spletna stran, kjer je bilo kup imen pa gesel za ta namen, zdaj pa te strani več ne najdem - morda so jo pri Esetu našli pa ukinili.
Prosil bi, če kdo pozna to ali kako podobno stran z imeni in gesli za Nod update.
Muchas gracias y adios.
Prosil bi, če kdo pozna to ali kako podobno stran z imeni in gesli za Nod update.
Muchas gracias y adios.
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Pravila, nelegalne programske opreme ne podpiramo. Serviserja pa za ušesa.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | NOD32 - problem pri posodabljanjuOddelek: Programska oprema | 1841 (1716) | bisernik |
| » | XP zahteva admin geslo za USB ključkeOddelek: Operacijski sistemi | 2432 (1993) | MrStein |
| » | The Pirate Bay želi zašifrirati celoten internet (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 14672 (9563) | PacificBlue |
| » | Panda titanium 2006Oddelek: Programska oprema | 983 (932) | subby |
| » | Kateri antiviru program in kaj menite o nortonuOddelek: Programska oprema | 2753 (2259) | madmitch |