Forum » Pomoč in nasveti » VDOR?
VDOR?
dadooo ::
Torej, mimogrede pogledam na računalnik kaj se dogaja, in vidim miško kako se sama premika , zone alarm pa sprašuje za neki windows messenger če dovolim, sem dal ne...
V logu je napisano tako:
Windows Messenger is trying to monitor your system to observe what events are occurring.
Description Windows Messenger was attempting to monitor user activity
Rating High
Date / Time 2007/11/19 13:03:14+1:00 GMT
Type Execution
Subtype Global Windows Hook
Data
Program C:\PROGRAM FILES\MESSENGER\msmsgs.exe
Action Taken Blocked
Count 1
Strah me je
V logu je napisano tako:
Windows Messenger is trying to monitor your system to observe what events are occurring.
Description Windows Messenger was attempting to monitor user activity
Rating High
Date / Time 2007/11/19 13:03:14+1:00 GMT
Type Execution
Subtype Global Windows Hook
Data
Program C:\PROGRAM FILES\MESSENGER\msmsgs.exe
Action Taken Blocked
Count 1
Strah me je
Izi ::
a sprašuje za neki windows messenger če dovolim
Neki windows messenger ?
To je vendar namen tega programa, da se drugi povezujejo na tvoj računalnik.
ja ok. Samo zakaj se pa je miška sama premikala? Kljub temu da sem dal deny se ševedno lahko pogovarjam. ZDej mi prosim povejte kaj je vbistvu bilo. Hvala
Gonzales2 ::
potegn internet kabl iz računalnika, preinštaliri windowse, naloži popravke, postavi antivirusni program in imaš spet lepo delujoč računalnik!
detroit ::
premikala naključno oz "iskala" nekej al samo drsela? (če je slednje je to predvsem optična miš in neravna podlaga oz večbarvna al karkoli je kdo reku:D)
čeprou me beseda hook mal zasrkbi:D
čeprou me beseda hook mal zasrkbi:D
Skero
errmmm.. iskala nevem?.. vem da ni hotla da pritisnem deny..lol..
pa ni zaradi enobarvnosti al karkoli, če sm reku da sem jo ugasnil da se ustavi, ker sem prvo mislil da je zaradi tega, ampak ko sem jo ugasnu se je stvar lepo premikala naokoli;D. Heh:D.. mene pa še zdej skrbi.:/
pa ni zaradi enobarvnosti al karkoli, če sm reku da sem jo ugasnil da se ustavi, ker sem prvo mislil da je zaradi tega, ampak ko sem jo ugasnu se je stvar lepo premikala naokoli;D. Heh:D.. mene pa še zdej skrbi.:/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Live Messenger (error)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1165 (1105) | jperc21 |
⊘ | Nadomestek za M$M Me$$engerOddelek: Programska oprema | 2003 (1789) | OwcA |
» | Od česa se pojavlje tole okno?Oddelek: Omrežja in internet | 1851 (1269) | Bakunin |
» | MSN 6.1 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1070) | DJ-DUST |
» | WinXp ExplorerOddelek: Pomoč in nasveti | 772 (673) | ~Panter~ |