Forum » Operacijski sistemi » Windows Server 2003 in tiskalnik
Windows Server 2003 in tiskalnik
pchelpsi ::
Pozdravljeni!
Instaliral sem si Windows Server 2003 WEB edition, ker namerava postaviti svojo internet stran. poleg tega pa sem na omenjeni sistem instaliral se tiskalnik, katerega bi rad SHERAL v domače omrežje, a mi tega ne dovoli, češ da policy ni pravilno nastavljen. Mi lahko dko pomaga kako odpraviti to napako in nastavit share tiskalnika.
Hvala in LP,
Dejan
Instaliral sem si Windows Server 2003 WEB edition, ker namerava postaviti svojo internet stran. poleg tega pa sem na omenjeni sistem instaliral se tiskalnik, katerega bi rad SHERAL v domače omrežje, a mi tega ne dovoli, češ da policy ni pravilno nastavljen. Mi lahko dko pomaga kako odpraviti to napako in nastavit share tiskalnika.
Hvala in LP,
Dejan
detroit ::
a teb kot adminu ga ne dovoli nastavit al pač ne dela ostalim userjem ker so policies narobe nastimani?
Skero
pchelpsi ::
men enostavn ne pusti tiskalnika sherat v omrežje, da bi ga drugi računalniki lahko potem vidl in uporabljal. Nekdo mo je reku, da je problem v tem, ker imam instalirano WEB verzijo in v tem primeru je print servis disejblan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi passwordOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1303) | zmaugy |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14928 (13517) | styled |
» | Domače omrežje preko dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 3050 (2617) | Invictus |
» | The Myths of SecurityOddelek: Informacijska varnost | 1426 (1002) | ABX |
» | Mrežni tiskalnikOddelek: Operacijski sistemi | 3356 (3211) | fogl |