Forum » Šola » FMF 1. letnik fizike
FMF 1. letnik fizike
_dragon_ ::
Tiste, k ste v višjih letnikih al pa k so ta fax že skos dal bi prašou:
-če obstaja kkšna zbirka nalog z rešitvami iz fizike (poleg rešenih kolokvijskih in tistih Naloge iz fizike od Grosa, Strnada)
-a je knjiga Fizika I od Strnada dobra al obstaja kkšna boljša
-če obstaja kkšna zbirka nalog z rešitvami iz fizike (poleg rešenih kolokvijskih in tistih Naloge iz fizike od Grosa, Strnada)
-a je knjiga Fizika I od Strnada dobra al obstaja kkšna boljša
Fizikalko ::
Obstaja zbirka nalog, a ne z rešitvami. Mal pobrskaj po knjižnici.
Knjiga od Strnada je ok.
Knjiga od Strnada je ok.
Atos ::
1. obstajajo Univerzitetne fizikalne naloge, napisal pa jih je Žitnik. Notri so naloge s postopki, vendar si po mojem mnenju malenkost zamudo, saj dvomim, da je še kje kak izvod prost. (ta zbirka sicer ni namenjena za fiziko vendar za tisti prvi dve (trivialni, lažji) nalogi po mojem mnenju več kot dovolj)
2. Po mojem mnenju je dober tudi učbenik Physisc, vol. 1 od Resnicka. Sicer pa so še najboljši zapiski od Seligera, ki jih najdeš na njegovi strani - itak jih boš večinoma rabo samo na ustnem delu izpita - za kolokvije so, po mojem mnenju, pomembne izključno vaje (namig: enako, če ne še v večji meri velja za Analizo). Glede knjige Fizika 1 od Strnada - no ja...meni ni bila všeč pet posto :)
V petek imate kolokvij,ne? :)
EDIT: @Fizikalko To mislim, da je ta zbirka nalog, ki jih je navedel v oklepaju - Naloge iz fizike, in sicer obstajajo rešitve na asistentovi strani in na strani od lanskega asistenta Arčona (sicer delne, rešitve pa je napisal nek Podobnik - ne poznam)
2. Po mojem mnenju je dober tudi učbenik Physisc, vol. 1 od Resnicka. Sicer pa so še najboljši zapiski od Seligera, ki jih najdeš na njegovi strani - itak jih boš večinoma rabo samo na ustnem delu izpita - za kolokvije so, po mojem mnenju, pomembne izključno vaje (namig: enako, če ne še v večji meri velja za Analizo). Glede knjige Fizika 1 od Strnada - no ja...meni ni bila všeč pet posto :)
V petek imate kolokvij,ne? :)
EDIT: @Fizikalko To mislim, da je ta zbirka nalog, ki jih je navedel v oklepaju - Naloge iz fizike, in sicer obstajajo rešitve na asistentovi strani in na strani od lanskega asistenta Arčona (sicer delne, rešitve pa je napisal nek Podobnik - ne poznam)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Atos ()
_dragon_ ::
ja to zbirko katere rešitve so na intrnetu mam sam pravjo da je dost rezultatov narobi.
ja v petek mamo kolokvij.
ja v petek mamo kolokvij.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Udeležba na fizikalni olimpijadi (ipho)Oddelek: Šola | 7852 (6707) | primorcan |
» | Težke naloge iz fizikeOddelek: Šola | 1444 (1095) | Smurf |
» | Nakup knjigOddelek: Loža | 3858 (2460) | Ajrina |
» | Uspehi slovenskih matematikov in fizikov na mednarodnih tekmovanjihOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7780 (4466) | noraguta |
» | Kvantna fizikaOddelek: Znanost in tehnologija | 5006 (4328) | Thomas |