Forum » Kaj kupiti » LCD: ViewSonic vg2230wm ali Samsung 226bw?
LCD: ViewSonic vg2230wm ali Samsung 226bw?
edinko ::
lp,
Prosil bi za nasvet, ker se odlocam med tema dvema monitorjema, rabim predvsem za gikanje fps spilov in pa gledanje filmov :) nad 310eu ne grem!
Samsung 226BW
ViewSonic VG2230wm
Hvala vnaprej :D
peace
Prosil bi za nasvet, ker se odlocam med tema dvema monitorjema, rabim predvsem za gikanje fps spilov in pa gledanje filmov :) nad 310eu ne grem!
Samsung 226BW
ViewSonic VG2230wm
Hvala vnaprej :D
peace
a vas je sram al kako? :) mlajsi topici od mojga majo ze po 50odg, kle pa nihce se pogledu ni :o...
lp
lp
Ted ::
Viewsonicov kolikor vem v Sloveniji ni tako da boš težko dobil kak pameten odgovor glede tega.
Mah...
viewsonice se da dobit v harvey normanu, drgac pa v vsaj 5ih internetnih trgovinah, v hestia-pro majo lih eno lepo akcijo za 309eu, pr drugih je pa nad 360eu, sm ze prej mislu napisat da me zanimata samo ta dva in ne nek HP k se ga pr nas ne dobi.
viewsonice vsi hvaljo pa na testih dosegajo dobre rezultate, samsunge pa dosti folka kurca zato me zanima kaj Vi priporocate! thanks.
lp
viewsonice vsi hvaljo pa na testih dosegajo dobre rezultate, samsunge pa dosti folka kurca zato me zanima kaj Vi priporocate! thanks.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri LCD z zvočniki?Oddelek: Kaj kupiti | 1119 (1032) | some_body |
» | Gamerski LCD???Oddelek: Kaj kupiti | 1457 (1346) | Klemzz |
» | Kater CRT monitor? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6207 (5115) | Tilen |
» | LCD 17"Oddelek: Kaj kupiti | 2375 (1757) | pinx |
» | NOKIA?!Oddelek: Strojna oprema | 1808 (1563) | whatson |