Forum » Operacijski sistemi » The application failed to initilaze properly (problem)!
The application failed to initilaze properly (problem)!
pozitron ::
Imam win xp pro sp2, vse updejtano. Mašina v podpisu. Problem je sledeč: cca enkrat tedensko se mi zgodi, da katerikoli program kliknem javi error - the application failed to initalize properly (0xc0000142). Ponavadi se to zgodi čez noč, ker ko zjutraj hočem kaj delat na rač. se to pojavi. Moram pa naredit "hard reset", ker drugče ne gre. Zanima me kaj bi to lahko bilo? Kej z win xp, ali drugim software-om ali hardware-ski problem? Testiral sem ram z memtestom, ter pognal par ur prime 95, vse ok. Xp-je mam okrog enega mesca, tko, da svinjarije ni, virusov tut mislim, da ne.
Prosim za pomoč.
Prosim za pomoč.
- spremenil: pozitron ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z odpiranjem strani [ Piratebay ]Oddelek: Pomoč in nasveti | 1420 (1132) | shadeX |
» | Acer ONE -> "štekanje Mp3 oz. zvoka"Oddelek: Pomoč in nasveti | 761 (697) | Pyr0Beast |
» | Manjkajoči del diskaOddelek: Strojna oprema | 1400 (1137) | opeter |
» | internet ne dela! prosim pomagajteOddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (907) | Myth |
» | AMD ThunderBird vklop problemOddelek: Strojna oprema | 1202 (1034) | krucymucy |