» »

AMD ThunderBird vklop problem

AMD ThunderBird vklop problem

igor12 ::

Mam en problemček.

Vedno...ponavljam: VEDNO, ko štartam mašino prvič (zjutraj po navadi 8-O ), se mi OS ne postavi. Potem morem resetirat , pol pa je vse v redu.

to mislim, da ni odvisno od OS-a, ker sem zamenjal že sisteme: WIN XP - fuj, zdaj mam Win 2000... + linux...

V linuxu mislim da se zgodi kdaj da štarta v prvem poskusu.

Aja... Moja konfiguracija:
AMD Thunderbird 1400 Mhz
256 Mb Ram DDR
WD Disk
NVIDIA Riva TNT 32Mb

Mam vse update od BIOS-a gor, pa vse Patch-e za Win2000 (SIS735). A on meni vedno isto.

Včasih se zgodi, da se kr resetira na lepem. Pa nič ne delam. ;((

Sem razmišlal da je mogoče ohišje kaj krivo.Samo še nisem sprobal (ohišje je pa za poj v rit...)

Napajalnik mislim, da je 300 W

Jack99 ::

[quote]Mam en problemček.[/quote]
[quote]Vedno...ponavljam: VEDNO, ko štartam mašino prvič (zjutraj po navadi ), se mi OS ne postavi. Potem morem resetirat , pol pa je vse v redu.[/quote]
[quote]to mislim, da ni odvisno od OS-a, ker sem zamenjal že sisteme: WIN XP - fuj, zdaj mam Win 2000... + linux...[/quote]
[quote]V linuxu mislim da se zgodi kdaj da štarta v prvem poskusu.[/quote]
[quote]Aja... Moja konfiguracija:
AMD Thunderbird 1400 Mhz
256 Mb Ram DDR
WD Disk
NVIDIA Riva TNT 32Mb[/quote]
[quote]Mam vse update od BIOS-a gor, pa vse Patch-e za Win2000 (SIS735). A on meni vedno isto.[/quote]
[quote]Včasih se zgodi, da se kr resetira na lepem. Pa nič ne delam. [/quote]
[quote]Sem razmišlal da je mogoče ohišje kaj krivo.Samo še nisem sprobal (ohišje je pa za poj v rit...)[/quote]
[quote]Napajalnik mislim, da je 300 W[/quote]
Resetiraj BIOS.

__________________________________
Poslano s Klepetalnikom 2.0
http://ruleless.com/klepetalnik/

igor12 ::

Kak se pa to naredi ?

Double_J ::

Jack99,
a se ti hecas, quote, quote.
Celo stran pol pa 2 besedi spodi.

the_unborn ::

Imam podoben problem...
Meni pa se po prvem vklopu driverji za graficno ne loudajo prav (un klicaj je zraven al kaj ze), pol se enkrat rebootam in je vse ok. Imam pa win xp, driverji 21.83
Help!

krucymucy ::

universe: in kaj je tle podobnega? reinstaliraj driverje tko kt je treba ... detonator destroyer pa to...

To da maš 300W napajalc še ne pomeni nič ... lahko je zanič! al pa s plato ni vse v redu...
če pa je precej navit se to tud pogosto dogaja...

the_unborn ::

nc ne pomaga, tut format c: ne

krucymucy ::

ja kaj pa kkšni drugi detonatorji??? ala 23.11

the_unborn ::

Ah sem glup, driverji so ze 23.11 pa tut na 21.83 ni delal. Mogoce bo na novih. Kdaj pa kej pridejo?

Jack99 ::

[quote]Kak se pa to naredi ?[/quote]
Z jumperjem, če ne veš kje je, je najbol enostavno da comp. izključiš iz napetosti pa baterijo vzameš iz matične plošče, polpa po istem postopku nazaj.
Nanovo boš moral nastavit Bios.

__________________________________
Poslano s Klepetalnikom 2.0
http://ruleless.com/klepetalnik/

Zheegec ::

Mogoče so pa file systemi krivi? pri meni v FAT32 noče delovati v prvo, ampak vsakič drugič, al pa ga za neki časa sklopim, da se RAM sprazni :)

Tiger ::

Kakšno plato imaš- namreč nekatere ABITke imaji probleme z vklopom, lahko pa imaš prešvoh napajalnik.

igor12 ::

plato mam od EliteGroup-a K7S5A

krucymucy ::

odgovor se ponuja kar sam po sebi :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za branje forumov

Oddelek: Omrežja in internet
211287 (794) Baja
»

A obstaja tipkovnica...

Oddelek: Strojna oprema
11883 (584) Medved
»

Disk na glavo obrnjen

Oddelek: Strojna oprema
131346 (957) Medved
»

Compex RL2000 pci na winxp

Oddelek: Strojna oprema
91149 (1048) RUSKIE
»

Anologni modem +ISDN linija?????

Oddelek: Strojna oprema
161148 (945) Tomi

Več podobnih tem