Forum » Pomoč in nasveti » nestabilen sistem
nestabilen sistem
gdjv ::
Pozdravljeni.
imam problem in upam da mi lahko pomagate.
zamenjal sem ploščo, grafično, procesor. zdaj imam amd x2 4600+, ati x1950pro, 1gb rama.
problem je da je sistem zelo nestabilen. npr. če dam dvd v rač. se v 70% sistem ustavi, kar pa ni edini primer.
ko sem naložil igro B&W 2 da vidim kaj zmore nova grafična, se mi je po 5 min ugasnil monitor...
je možno da je napajalnik, sicer sn nabavil novega 420W. je to dovolj?
Hvala.
imam problem in upam da mi lahko pomagate.
zamenjal sem ploščo, grafično, procesor. zdaj imam amd x2 4600+, ati x1950pro, 1gb rama.
problem je da je sistem zelo nestabilen. npr. če dam dvd v rač. se v 70% sistem ustavi, kar pa ni edini primer.
ko sem naložil igro B&W 2 da vidim kaj zmore nova grafična, se mi je po 5 min ugasnil monitor...
je možno da je napajalnik, sicer sn nabavil novega 420W. je to dovolj?
Hvala.
Urc ::
Ja čist možno da je napajalnik glede na to kar si napisal. Probaj odklopiti tiste stvari ki ne rabiš (diski (ne tistega na katerem je sistem ), dvd rom in podobna krama) oz. si sposodi od nekoga močnejši napajalnik.
btw... katere znamke napajalnik maš ?
btw... katere znamke napajalnik maš ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Urc ()
StajercSSS ::
Napajalec maš premočen! 100W rabiš.. Zakaj si ljudje kupujejo take mašince,pol pa napajalec,ki bi ga lahk za uporabil za kake božične lučke..? Kupi vsaj 550W gamad..
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri napajalnik? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Kaj kupiti | 86884 (6837) | OK.d |
» | Nakup grafične kartice(lahko tudi rabljene)Oddelek: Kaj kupiti | 2895 (2768) | pulstar |
» | računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1035 (861) | solatko |
» | Abit NF7-S 2.0 POST problemOddelek: Strojna oprema | 1238 (921) | Mobidick |
» | Težave z RadeonomOddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1068) | jc |