Forum » Pomoč in nasveti » qdi advance 10t in usb modem
qdi advance 10t in usb modem
gonilnik ::
Evo naslednje fore:
Moj prijatelj ma tole plato(qdi advance 10t) in zunanji usb isdn modem od u.s.robotics.Problem je v tem da pri izmeri memori benchmark v sisoft sandri dobi samo 500 točk.
Če usb potegne ven preden računalnik zažene ima v memori bench. 750 točk
Pa me zanima zakaj je to in če se da kako popravit.
Moj prijatelj ma tole plato(qdi advance 10t) in zunanji usb isdn modem od u.s.robotics.Problem je v tem da pri izmeri memori benchmark v sisoft sandri dobi samo 500 točk.
Če usb potegne ven preden računalnik zažene ima v memori bench. 750 točk
Pa me zanima zakaj je to in če se da kako popravit.
gonilnik---} driver---} šofer---} jaz
PhotoBlaz ::
ej sicer an to akr si vprasal nimam pojma kako bi odgovoru,...apak, tud jest mam trenutno doma v popravilu prjatlvo racunalnik,..pa probleme s to plato,..
oz tko je:
win XP nalozim cist normalno,..ampak k jih ze prvic restartam noce nikakor vec pridt nazaj v winse,...kr vmes mi crkne(mal pred tem k se bi mogla ze miska pokazat), razn ce izklopim racunalnik iz elektrike in pocakam ene 10 minut,....splet vklopim nazaj in pride v winXP normalno.
je mel un tovj prjatu tud knse podobne tezave s to plato in winXP(ce jih ma)?
Cau
oz tko je:
win XP nalozim cist normalno,..ampak k jih ze prvic restartam noce nikakor vec pridt nazaj v winse,...kr vmes mi crkne(mal pred tem k se bi mogla ze miska pokazat), razn ce izklopim racunalnik iz elektrike in pocakam ene 10 minut,....splet vklopim nazaj in pride v winXP normalno.
je mel un tovj prjatu tud knse podobne tezave s to plato in winXP(ce jih ma)?
Cau
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja - čakati ali kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4020 (2838) | jest10 |
» | asrock k7s8x r3 ...Izkušnje?Oddelek: Strojna oprema | 1947 (1666) | mile |
» | Nov računalnik in WIN98SEOddelek: Pomoč in nasveti | 1996 (1640) | Azrael |
» | Typhoon RF,optical+K7S5A+XP.Ali ima kdo??Oddelek: Strojna oprema | 769 (692) | Dami |
» | PROBLEM Z IRQ-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 854 (668) | darkolord |