Forum » Kaj kupiti » nadgradnja rama
nadgradnja rama
Amdforce ::
zdravo,
zanima me če bi prišlo do kakšne nekompatibilnosti če bi v svoj sistem asus p5b+e2160@3500mhz+2gb rama pc6400 dodal še en enak kit rama??
trenutno je ta ram, zelo poceni pa me zanima če bi kaj pohitrilo sistem ali ne.....
lp
zanima me če bi prišlo do kakšne nekompatibilnosti če bi v svoj sistem asus p5b+e2160@3500mhz+2gb rama pc6400 dodal še en enak kit rama??
trenutno je ta ram, zelo poceni pa me zanima če bi kaj pohitrilo sistem ali ne.....
lp
dzinks63 ::
Če dodaš še 2GB rama , to ne bo nič kaj pohitrilo sistema, rajši menjaj grafično iz 7900gt na 8800gt , to bi se pa zelo poznalo, pri igranju iger, seveda.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
dexterboy ::
AMDforce,
ti kar nabavi še en kit rama, ker po teh smešno nizkih cenah... ceneje ne bo
Ti sam glej, da se bosta hitrost in latence rama ujemali, najbolje pa je, ako bi dobil rame od istega izdelovalca. Nisi pa točno povedal, ali imaš 2 x 1 giga ali samo eno palčko...
Pa še to; ne pozabi, winsi 32 bit ne vidijo več kot 3,2 GB, za polno izkoriščenost 4 giga si boš moral naložiti 64-bitne winse ali pa linux
ti kar nabavi še en kit rama, ker po teh smešno nizkih cenah... ceneje ne bo
Ti sam glej, da se bosta hitrost in latence rama ujemali, najbolje pa je, ako bi dobil rame od istega izdelovalca. Nisi pa točno povedal, ali imaš 2 x 1 giga ali samo eno palčko...
Pa še to; ne pozabi, winsi 32 bit ne vidijo več kot 3,2 GB, za polno izkoriščenost 4 giga si boš moral naložiti 64-bitne winse ali pa linux
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OS se ne naloži - problem HDD?Oddelek: Strojna oprema | 1408 (1021) | bluefish |
» | power supply za HD5970Oddelek: Strojna oprema | 2889 (2405) | IvoJan |
» | Windows 7 najpopularnejši na Steamu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19053 (17502) | ABX |
» | Nadgradnja računalnika - katere komponente?Oddelek: Kaj kupiti | 1784 (1278) | RiNC |
» | Malo pomoči glede PC za 1500€-1800€---lahko tudi manjOddelek: Kaj kupiti | 1801 (1801) | Pinzl |