» »

vibriranje pc-ja, itd.

vibriranje pc-ja, itd.

BCSman ::

Živjo,
računalnik stalno vibrira enakomerno v sunkih in to je zelo moteče. Morda veste na pamet katera komponenta povzroča take vrste vibriranje, preden grem vsako posebej odšraufovat? Res je tudi, da je bilo ohišje cheap (23€).

PS: kupil in namestil sem novo grafično, vendar tista integrirana na matični še vedno peče. Wtf?
PS2: Imam en 8x8 ventilator, kam ga je bolj pametno dat, spodaj-spredaj ali zgoraj-zadaj?
PS3: Nova grafična (GeForce 7600gs) ima pasivno hlajenje. Če bom kdaj v prihodnosti kaj navijal, bi blo smiselno dajat kar 8x8 ventilator gor? Ali je še kakšna boljša poceni varjanta.

thx

sid911 ::

PS: kupil in namestil sem novo grafično, vendar tista integrirana na matični še vedno peče. Wtf?

Verjetno misliš na NB ( northbridge/vezni nabor) - to je čisto normalno, saj tisto ni le integrirana grafična.

PS2: Imam en 8x8 ventilator, kam ga je bolj pametno dat, spodaj-spredaj ali zgoraj-zadaj?

glede na to, da ti napajalnik odvaja zrak iz ohišja bi sam predlagal spredaj spodaj.

PS3: Nova grafična (GeForce 7600gs) ima pasivno hlajenje. Če bom kdaj v prihodnosti kaj navijal, bi blo smiselno dajat kar 8x8 ventilator gor? Ali je še kakšna boljša poceni varjanta. 8x8 vent na pasiven hladilnik je idealna varianta izboljšanja hlajenja - in tudi najcenejša.

Glede vibracij: sam prvo kot prvo sumim disk al (ventilator) napajalnika.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

BCSman ::

Tako torej.
Glede vibriranja bom pa probal dat kake gumice med vijaki in diskom.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Zračno hlajenje] Hlajenje trdega diska

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
51818 (1688) delfinus
»

Kje dobiti ventilator za Leadtek Winfast A250 GF4 4200 Ti ??

Oddelek: Kaj kupiti
61006 (927) destiny
»

Zalman FanMate 1 - za vse ventilatorje?

131233 (924) Hux
»

Hlajenje...

111116 (942) Bungee-
»

L0S REzuLTAT0S TU !!! Vsi ki va moja majhna raziskava zanima kojci vržite uč na to ru (strani: 1 2 )

715346 (4408) texhex

Več podobnih tem