Forum » Hlajenje in modifikacije » vibriranje pc-ja, itd.
vibriranje pc-ja, itd.
BCSman ::
Živjo,
računalnik stalno vibrira enakomerno v sunkih in to je zelo moteče. Morda veste na pamet katera komponenta povzroča take vrste vibriranje, preden grem vsako posebej odšraufovat? Res je tudi, da je bilo ohišje cheap (23€).
PS: kupil in namestil sem novo grafično, vendar tista integrirana na matični še vedno peče. Wtf?
PS2: Imam en 8x8 ventilator, kam ga je bolj pametno dat, spodaj-spredaj ali zgoraj-zadaj?
PS3: Nova grafična (GeForce 7600gs) ima pasivno hlajenje. Če bom kdaj v prihodnosti kaj navijal, bi blo smiselno dajat kar 8x8 ventilator gor? Ali je še kakšna boljša poceni varjanta.
thx
računalnik stalno vibrira enakomerno v sunkih in to je zelo moteče. Morda veste na pamet katera komponenta povzroča take vrste vibriranje, preden grem vsako posebej odšraufovat? Res je tudi, da je bilo ohišje cheap (23€).
PS: kupil in namestil sem novo grafično, vendar tista integrirana na matični še vedno peče. Wtf?
PS2: Imam en 8x8 ventilator, kam ga je bolj pametno dat, spodaj-spredaj ali zgoraj-zadaj?
PS3: Nova grafična (GeForce 7600gs) ima pasivno hlajenje. Če bom kdaj v prihodnosti kaj navijal, bi blo smiselno dajat kar 8x8 ventilator gor? Ali je še kakšna boljša poceni varjanta.
thx
sid911 ::
Verjetno misliš na NB ( northbridge/vezni nabor) - to je čisto normalno, saj tisto ni le integrirana grafična.
glede na to, da ti napajalnik odvaja zrak iz ohišja bi sam predlagal spredaj spodaj.
PS3: Nova grafična (GeForce 7600gs) ima pasivno hlajenje. Če bom kdaj v prihodnosti kaj navijal, bi blo smiselno dajat kar 8x8 ventilator gor? Ali je še kakšna boljša poceni varjanta. 8x8 vent na pasiven hladilnik je idealna varianta izboljšanja hlajenja - in tudi najcenejša.
Glede vibracij: sam prvo kot prvo sumim disk al (ventilator) napajalnika.
Verjetno misliš na NB ( northbridge/vezni nabor) - to je čisto normalno, saj tisto ni le integrirana grafična.
glede na to, da ti napajalnik odvaja zrak iz ohišja bi sam predlagal spredaj spodaj.
PS3: Nova grafična (GeForce 7600gs) ima pasivno hlajenje. Če bom kdaj v prihodnosti kaj navijal, bi blo smiselno dajat kar 8x8 ventilator gor? Ali je še kakšna boljša poceni varjanta. 8x8 vent na pasiven hladilnik je idealna varianta izboljšanja hlajenja - in tudi najcenejša.
Glede vibracij: sam prvo kot prvo sumim disk al (ventilator) napajalnika.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje trdega diskaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1818 (1688) | delfinus |
» | Kje dobiti ventilator za Leadtek Winfast A250 GF4 4200 Ti ??Oddelek: Kaj kupiti | 1006 (927) | destiny |
» | Zalman FanMate 1 - za vse ventilatorje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1233 (924) | Hux |
» | Hlajenje...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1116 (942) | Bungee- |
» | L0S REzuLTAT0S TU !!! Vsi ki va moja majhna raziskava zanima kojci vržite uč na to ru (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5346 (4408) | texhex |