Forum » Pomoč in nasveti » Obnovitev podatkov
Obnovitev podatkov
malisanka ::
zdravo..
zgodila se mi je usodna napaka..formatiral sem disk in sem pozabil shranit mapo na varno(jaz butl )..mel sem podatke v velikosti 15giga, ki bi jih nujno rabil..uporabo sem program EASEUS Data Recovery Wizard Professional 4.0.1, ki mi je podatke vrnil ampak so rar datoteke corrupted in mi to nič ne pomaga..vem pa, da so moji podatki ravno v teh rar datotekah..gre to kak rešit oz. obstaja kaki drugi program, ki bi mi pomagal pri recoveryju?seveda preverjen pa da ni demo/shareware..prosim pomagajte pa hvala
zgodila se mi je usodna napaka..formatiral sem disk in sem pozabil shranit mapo na varno(jaz butl )..mel sem podatke v velikosti 15giga, ki bi jih nujno rabil..uporabo sem program EASEUS Data Recovery Wizard Professional 4.0.1, ki mi je podatke vrnil ampak so rar datoteke corrupted in mi to nič ne pomaga..vem pa, da so moji podatki ravno v teh rar datotekah..gre to kak rešit oz. obstaja kaki drugi program, ki bi mi pomagal pri recoveryju?seveda preverjen pa da ni demo/shareware..prosim pomagajte pa hvala
- spremenil: OmegaBlue ()
Aero01 ::
Jaz imam isti problem, izguba podatkov po formatiranju, samo pri meni je tako da sem iz particij kar se je "videlo" premaknil na novi disk ( dobil sem nov računalnik ), pozabil sem pa na stvari iz namizja, bilo jih je pa kar nekaj, in do njih se najbrž nebi lahko dostopalo tudi z obnovitvenimi programi. Ali je možno da jih dobim nazaj ? Bi bila potrebna profesionalna pomoč ?
hvala in LP
hvala in LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aero01 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaklenjen rarOddelek: Pomoč in nasveti | 1966 (1818) | Phantomeye |
» | Ideja kako manj plačat za prenos podatkov (android)Oddelek: Omrežja in internet | 3429 (2950) | kunigunda |
» | Porast kriptiranih torrentovOddelek: Novice / Zasebnost | 3676 (3676) | 737 |
» | Linux[rar]Oddelek: Operacijski sistemi | 1474 (1317) | kitesurfer |
» | download linux pingo 3.1Oddelek: Operacijski sistemi | 3318 (3119) | lopov |