Forum » Zvok in slika » Snemanje iz video DVD v drug format...
Snemanje iz video DVD v drug format...
nx6325 ::
Živjo.
Imam nekaj vprašanj, če se kdo spozna na montažo posnetkov.
Imam pač digitalno kamero Sony DVD DVR105, z njo pač snemam na un mali DVD. Zanima me kako vi te posnetke obdelujete na računalniku? Zej ko jest to skopiram na disk v računalnik mam več fajlov(IFO, BUP,...), in me zanima kako (s katerim programom) to stvar nekak združit v ENO, in nardi recimo DIVX format videa, ali kakšen primeren format?
Lepo prosim za kake nasvete, hvala.
Imam nekaj vprašanj, če se kdo spozna na montažo posnetkov.
Imam pač digitalno kamero Sony DVD DVR105, z njo pač snemam na un mali DVD. Zanima me kako vi te posnetke obdelujete na računalniku? Zej ko jest to skopiram na disk v računalnik mam več fajlov(IFO, BUP,...), in me zanima kako (s katerim programom) to stvar nekak združit v ENO, in nardi recimo DIVX format videa, ali kakšen primeren format?
Lepo prosim za kake nasvete, hvala.
- spremenil: nx6325 ()
ranulokniv ::
Uporabljam Ulead DVD MovieFactory 5. Iz DVD konvertira v eno MPEG2 datoteko, katero obdelaš, dodaš poglavja in meni ter shraniš na disk ali zapečeš na DVD v DVD formatu. Hitro in enostavno, brez nepotrebne navlake.Preiskusil sem več drugih programov , nazadnje sem se odločil in nabavil Ulead DVD MovieFactory 5.Snemi si novejšo preiskusno verzijo in probaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naštejte programe za urejanje filmov?Oddelek: Programska oprema | 2008 (1929) | Freezy |
» | DVD authoring?Oddelek: Zvok in slika | 1102 (1025) | ranulokniv |
» | izdelava menujev za dvdOddelek: Zvok in slika | 1206 (1052) | ;-) |
⊘ | [Nero Burning Rom] peka video DVD-ja?Oddelek: Zvok in slika | 3985 (3504) | rikta33 |
» | pinnacle studio 9Oddelek: Zvok in slika | 2402 (2171) | CaqKa |