» »

Div-x podnapisi

Div-x podnapisi

LojzePek ::

Kaj se komu sanja, zakaj zadnje čase full ni več za dobit podnapise za nove filme. Niti angleških ni skor nobenih, sami neki Mađarski in podobni. V čem je keč?
  • premaknil: Sergio ()

perci ::

Pek: predlagam ti, da uporabiš assembler in narediš progy, ki bo analiziral zvok v filmih in na podlagi le-te potegnil iz baze besedo, jo prevedel v slovenski jezik in potem prilepil na film. Sicer ti bo vzel kako urco, ampak bo pa super, ti povem. Sam se se z nečim podobnim že ukvarjal, vendar sem potem obupal, ker se mi je zataknilo pri prevajanju, saj sem uporabljal beblfiš in ni najboljš izpadla vsa zadeva. Res pa je da imas ti assembler v malem prstu in ti to več kot 20 minut ne bi smelo vzeti. Resno.

Lep pozdrav, Peter

LojzePek ::

Ma ja to gre kamot, sam morš pa za vsak jezik bazo nafilat. Kje pa se mi to da. Dostkrat gledam Yugo filme, tu pa nastane problem ker sem mel že neki filmov, ko so govoril v cirilici, to pa se ne da tako enostavno sparsat. Mel sem še boljšo idejo sam trenutno nimam glih keša za izvedbo. Baje si lahko najameš prevajalko pa ti pride lepo na dom in prevaja film. Sam baje ni glih pocen. Bom še mal preštudiral zadevo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Programer pri 35ih (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
9516421 (10032) ejresnevem
»

Kje/kako ste se naučili programiranja? (strani: 1 2 3 4 5 )

21660420 (45096) DaMachk
»

kako se začeti učit hekanja? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6817258 (14942) einstein :P
»

Nekaj o programiranju (strani: 1 2 )

515752 (4892) alesrosina
»

Simpl programček

242663 (1929) Baja

Več podobnih tem