» »

Problem - čudno obnašanje programov - trdi disk

Problem - čudno obnašanje programov - trdi disk

Bibibi ::

ta problem se mi je pojavil danes, poskusil sem že z obnovitvijo sistema pa ni šlo. Ponoči je bil krajši izpad elektrike, tako da se mi je računalnik ugasnil, zjutraj se je normalno prižgal, in deloval kot je treba. dopoldne, ko sem delal na računalniku, so se programi začeli čudno obnašat, pojavlja se predvsem pri tistih programih kot je firefox, ko se z miškinim koleščkom premikaš gor in dol, uglavnem vse samo od sebe skače gor in dol, kot da bi kolešček vrtel gor in dol. takoj po pojavu problema, sem računalnik ponovno zagnal in v računalniku je ob zagonu bilo slišat nekaj zaporednih piskov. dal sem že obnovitev sistema, pregledal z anitvirusnim programom,... nisem odkril vzroka. naj povem še, ker sumim da trdi disk počasi crkuje, disk je star 5 let (je še prezgodaj da bi crknu?), v načrtu imam nakup novega tud zarad kapacitete, je postal premajhen.
programi delujejo normalno, vse deluje normalno, le poskakuje levo in desno, gor in dol, če je stvar taka da ne pride na cel ekran, kar je zelo moteče.
torej zanima me če so dogodki izpad elektrike-poskakovanje v programih-piskanje ob zagonu med sabo povezani.
hvala za odgovore

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se ne zažene - nujno

Oddelek: Pomoč in nasveti
377717 (7122) solatko
»

izginila so mi okna v opravilni vrstici

Oddelek: Pomoč in nasveti
101063 (917) fosil