Forum » Zvok in slika » Pinnacle Studio 10.7 - težave pri "Make Movie" prenos filmčka na DVD
Pinnacle Studio 10.7 - težave pri "Make Movie" prenos filmčka na DVD
andrejd ::
Pozdravljeni!
Imam težave pri Pinnacle Studio 10.7 in sicer, ko odprem aplikacijo "Make Movie" ne morem posneti filmčka na DVD.
Filmček sem prenesel iz Sony kamere (Hi8) na PC v MPG formatu, ga nato obdelal z Studio 10 QuickStart (v Pinnacle Studio 10.7) ter dobil datoteke s končnico STX. Nato sem izbral prenos na DVD (Automatic Quality) a mi program sporoči "Please insert a blank or re-writable DVD" ali pa se nič ne zgodi ter napiše "Click the Create Button to beggin making your project". Sam DVD pekač drugače deluje in brez težav z njim zapečem npr. fotografije. Isti filmček sem brez težav zapekel s CD pekačem v SVCD in VSD formatu!!!
Ali imate kakšno idejo o tem kaj je narobe?
LP Andrej
Imam težave pri Pinnacle Studio 10.7 in sicer, ko odprem aplikacijo "Make Movie" ne morem posneti filmčka na DVD.
Filmček sem prenesel iz Sony kamere (Hi8) na PC v MPG formatu, ga nato obdelal z Studio 10 QuickStart (v Pinnacle Studio 10.7) ter dobil datoteke s končnico STX. Nato sem izbral prenos na DVD (Automatic Quality) a mi program sporoči "Please insert a blank or re-writable DVD" ali pa se nič ne zgodi ter napiše "Click the Create Button to beggin making your project". Sam DVD pekač drugače deluje in brez težav z njim zapečem npr. fotografije. Isti filmček sem brez težav zapekel s CD pekačem v SVCD in VSD formatu!!!
Ali imate kakšno idejo o tem kaj je narobe?
LP Andrej
- spremenil: andrejd ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za urejanje videa.Oddelek: Zvok in slika | 10751 (10171) | gwertix |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20143 (7689) | dire |
» | Software za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 2112 (1827) | IceIceBaby |
» | Snemanje iz kamere na DVDOddelek: Zvok in slika | 1157 (1069) | krebs11 |
» | Program za montažo filmov...Oddelek: Zvok in slika | 7905 (7539) | martinsm3 |