Forum » Omrežja in internet » Motnje
Motnje
zmaj89 ::
Mene zanima kako je v tem primeru... Kolega ima doma zelo zelo vredno ozvočenje (15000€ vrednosti) in jaz bi rad z njim vzpostavil brezžično povezavo, za adsl. Kupljen imam router, dve anteni(ena zame, ena zanj), in zdaj me zanima, če lahko ta antena 360° ki ima domet približno 1.5 km, moti ta profesionalni sistem zvočnikov? In kako hude so lahko posledice teh motenj? Antena bi bila drugače izven sobe na balkonu.
MTm2H37rqt7B ::
Wireless deluje pri 2.4-2.5 GHz. IMO nebi smelo biti nikakrsnih tezav.
Sicer pa, zakaj ne uporabita usmerjenih anten in se tako izogneta 'vsem nepotrebnim sevanjem'.
Sicer pa, zakaj ne uporabita usmerjenih anten in se tako izogneta 'vsem nepotrebnim sevanjem'.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MTm2H37rqt7B ()
Pozabil sm omenit da samo vbistvu dva soseda, ki bi se z njim povezala... zato smo izbrali to anteno, šele potem so se pa pojavila ta vprašanja glede zvočnikov
Sej js tudi tako mislim, a obstaja kaka rešitev da bi na tisti strani proti oknu njegove sobe postavili kako zaščito pred "sevanjem" da bi lahko kolega mirno spal?
amigo_no1 ::
>>>antena 360° ki ima domet približno 1.5 km>>>
Veš kakšna moč je potrebna za kaj takega ?
Veš kakšna moč je potrebna za kaj takega ?
SkyNet ::
Po mojem ne bi smelo prihajati do motenj, zaradi velike frekvenčne razlike med obema napravama.
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs
Svasko ::
Vsaki malo bolj vredni zvočniki imajo Faradejevo kletko, ki ščiti 100% pred elektromagnetnim valovanjem, katerega oddaja ta antena. Tako, da ni bojazni o poslabšanju kvalitete zvoka.
Za vsako rit šiba rase!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WIFI signal do 5kmOddelek: Omrežja in internet | 5195 (4229) | korenje3 |
» | home made wifi antenaOddelek: Omrežja in internet | 7794 (7363) | Wisor |
» | ADSL ja ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5465 (4038) | Hux |
» | Modifikacija WLAN kartic (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8419 (6243) | pujsek_ |
» | WIRELES home editionOddelek: Strojna oprema | 2363 (1857) | Spajky |