» »

Preprogramiranje polnilca

Preprogramiranje polnilca

longi ::

Živjo zanima me če se najde tukej kdo ki zna sprogramirat čip za pametni polnilec.
Sedaj imam največ za do 8v rad bi pa imel do 12v. naj se mi javi .
Živjo

[Naslov naj odraža vprašanje, Azrael]
  • spremenil: Azrael ()

Azrael ::

Bo treba povedati mnogo, mnogo več.

Iz tako zastavljenega vprašanja ne moreš dobiti zadovoljivega odgovora, žal.

Nujno moraš navesti čim več tehničnih podatkov, pa tudi kakšna slika ne bi škodila. Zadeva sploh ni nujno, da se programira, lahko se karakteristike nastavljajo z menjavo uporov. Tudi ni nujno, da boš lahko polnil akumulatorje z višjo napetostjo, čisto možno je, da polnilec tega, zaradi konstrukcijskih značilnosti, ne zmore.

Ampak vse to je ugibanje, saj v vprašanju nisi podal niti ene uporabne informacije, ki bi pomagala rešiti problem.
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Azrael ()

longi ::

Ejga živjo
No faj da si se najdu sigurno bova rešila problem. No kukr jest mislem se da sprogramirat čip in se ga vstavi v podnožje sicer pa če si mi prpravlen pomagat najbolj da mi pošleš kar mail če ti ni pretežko pa ti bom vse zadevo poslav, slike i vse no da boš vidu stvar ker verjetno se bolje spoznaš na zadevo kot jaz.
No pa hvala ti
Mihael

madviper ::

Mogoce bi bilo bolje, ce bi opis, model in slike objavil kar tukaj na forumu, kjer si lahko vec ljudi ogleda stvar. Ceprav ne sumim v Arazelovo znanje, menim, da ne bo imel nec proti, kaksenega mnenja, katerega od clanov foruma. Saj to je namen foruma.
I'd like to do something crazy!

Azrael ::

Podatke in slike kar objavi tukaj, če je stvar izvedljiva, bo mogoče v prihodnosti zanimala
še koga. In tudi več glav, več ve.

BTW za kakšne akumulatorje je sploh ta polnilec in kakšne akumulatorje sploh misliš polniti z njim (izvedba in kapaciteta (Ah))?
Nekoč je bil Slo-tech.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Akumulator, inverter...

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
101091 (978) starfotr
»

Priklop sončnih celic

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
163669 (2815) mirator