Forum » Pomoč in nasveti » Display na notesniku zmrzuje
Display na notesniku zmrzuje
suntrace1 ::
zcetrt ::
Vzrok je Gericom
Imaš integrirano grafično ali kaj posebnega? Meni se je to zgodilo in potem je slika zginila. Računalnik se ni hotel več zagnati. Nesel sem na servis, a so popravili le za 2 meseca. Potem sem prodal po delih...
Imaš integrirano grafično ali kaj posebnega? Meni se je to zgodilo in potem je slika zginila. Računalnik se ni hotel več zagnati. Nesel sem na servis, a so popravili le za 2 meseca. Potem sem prodal po delih...
4.
suntrace1 ::
Je Gericom Ima vgrajeno grafično, neko Intel Extreme Graphics, ki ni preveč ekstremna. Kaj pa naj bi bil vzrok problemov pri tvojem notesniku?
zcetrt ::
Nimam pojma. Jaz sem imel grafično Nvidia 5700 go 128MB rama. Na servisu su rekli, da so kao popravili konektor grafične kartice. Po dveh mesecih se je kolobocija znova začela, zato sem sam razdrl prenosnik na prafaktorje in predrmal vse konektorje ter sestavil nazaj. Spet je delalo tri tedne, potem pa spet nevšečnosti. In ker je padel iz garancije ter ker so bili ves čas problemi, sem ga prodal po delih. Razen matične in grafične, saj je verjetno problem tičal v njiju.
Matično sem vseeno uspel prodati kljub temu, da sem že v oglasu navedel, da nisem niti pod razno prepričan o njeni brezhibnosti. Grafično pa še imam, ker je preveč specialna.
Če te ni strah, ga odpri in predrmaj kable, ki gredo od matične do LCD-ja in preveri, da niso kakšne reže preveč zaprašene.
Če boš računalnik prodajal... Svetujem, da ga ne prodaš v enem kosu kot nedelujočega. Sam sem iztržil 75% več, ker sem ga prodal po delih. In to po normalnih cenah, tako da je vse šlo v 14 dneh. Res pa je, da sem nekaj delov tudi sam vgradil kupcem in je še tu nekaj kapnilo.
No, srečno vseeno.
Matično sem vseeno uspel prodati kljub temu, da sem že v oglasu navedel, da nisem niti pod razno prepričan o njeni brezhibnosti. Grafično pa še imam, ker je preveč specialna.
Če te ni strah, ga odpri in predrmaj kable, ki gredo od matične do LCD-ja in preveri, da niso kakšne reže preveč zaprašene.
Če boš računalnik prodajal... Svetujem, da ga ne prodaš v enem kosu kot nedelujočega. Sam sem iztržil 75% več, ker sem ga prodal po delih. In to po normalnih cenah, tako da je vse šlo v 14 dneh. Res pa je, da sem nekaj delov tudi sam vgradil kupcem in je še tu nekaj kapnilo.
No, srečno vseeno.
4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj narediti z avtom - Fiat Stilo 1.9 MultiJet (2007) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11044 (8583) | Utk |
» | Kaj narediti z prenosnikom, ki se ne prižge ? Popravilo, prodaja po delih ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5120 (4674) | ;-) |
» | HP nx8220Oddelek: Pomoč in nasveti | 1992 (1426) | Šimpanz |
» | Koliko lahko računam za prenosnik(nedelujoči ekran)Oddelek: Strojna oprema | 1518 (1274) | Utk |
» | Trajanje prenosnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2060 (1736) | mmmato |