» »

dreamweaver - template

dreamweaver - template

slovencl ::

Naredil sem si template z dreamveaverjem, in mi je v direktoriju, kjer imam spletno stran, naredil nov direktorij "templates". Zdej me pa zanima, zakaj mi slike, ki so v tem templatu, če jih prav tako naložom v ta direktorij, sploh noče prikazat v tempatu. Če pa slike postavim ven iz tega direktorija "templates" pa zadeva deluje?

strictom ::

V src od slike verjetno ni templates napisano.

Preveri če je, če ne pa ročno popravi.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

slovencl ::

sem pogledal source, in vidim, da se ista koda prilepi na vsako stran, ne glede na to, v katerem direktoriju je locirana ( klik).

Jasno da potem zadeva ne deluje. Kako pa se to reši, se mi src spreminja glede na to, kje je ta stran. Zdej če bom naredil nov direktorij z novo stranjo, in bom želel uporabiti ta template, bom moral spet vse spreminjat. Pa tudi npr. če bom hotel nekaj v teplateu zamenjat, bom moral skozi vse strani, in to ročno popravit. A dreamweaver res nima tega rešenega :\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: slovencl ()

Ziga Dolhar ::

Dreamweaver poti do zunanjih datotek prav lepo rešuje, tudi v Templejtih. S folderji ni težav.

Če pa imaš zharadi bilokakega problema s tem težave, uporabljaj magari absolutne poti.
https://dolhar.si/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

joomla (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
6514346 (10200) betmen
»

Mambo Komponente

Oddelek: Izdelava spletišč
61036 (916) BluPhenix