» »

Firefox posodobitev 2.0.0.8

Firefox posodobitev 2.0.0.8

Davidenko ::

Včeraj mi je Firefox zvečer namestil posodobitev 2.0.0.8. Danes sem pa zjutraj želel pogledat na Gmail in mi noče naloadat strani v normalni varjanti-gre le v basic html view. Poleg tega pa še nekaj strani ne dela kot bi moralo (npr. 24ur.com je z napakami,...). A je kakšna varjanta, da prekličem to posodobitev in grem nazaj na 2.0.0.7, kjer je vse delalo? Probal sem že obnovitev sistema na včeraj opoldne, ampak ni naredilo nič na Firefoxu. V IE dela vse normalno. Sistem je pa Vista. Ma kdo kakšno idejo oz. posoben problem?

Lp, David

hcet ::

Tudi jaz mam visto, firefox se mi je posodobil, vendar vse lepo dela ;) Pomojem ni težava v posodobitvah..

sajmon ::

TUdi meni dela vredu, sistem Windows 2000.

7h3_1 ::

men tut dela vse uredu na windows xp.

Zdaj sem ugotovil, da če grem v drug uporabniški račun, da tam dela vse normalno. Ima kdo kako idejo kako bi lahko rešil to težavo? Verjetno vam je jasno, da mi skrajno najeda živce.

;-) ::

Men dela na Visti ok, pravtako na XP.

Zelenko ::

Mislim, da imam enak problem!
V XP-jih imam več userjev (administratorji). V IE dela vse OK, v Firefoxu pa je problem sledeč: internet stran se je spremenila - dodal se je en gumb. Na enem userju se ta gumb pokaže tudi v Firefoxu, na drugem userju pa tega gumba ni videti??? Sem vse piškote zbrisal, posodobil Firefox...
Kako je to možno: Firefox je ...8.

Tr0n ::

Alles palleti @ 2.0.0.8 & Vista. :)

jype ::

AndrejS, lahko priporočaš kvaliteten DOM inspector in javascript debugger za kak "boljši" brskalnik kot je Firefox?

(vprašanje je resno mišljeno - pogosto bi mi prav prišlo, če bi lahko tudi na "alternativnih" brskalnikih kot sta IE in opera preveril, zakaj in kako se reči interpretirajo, ko ne delujejo pravilno)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Od danes naprej mi vse dela tako kot mora oz. tako kot je prej. V tem času sem zamenjal antivirusnika (staremu je potekla licenca) in pognal disc clean up (al kako se reče), ampak sem imel takoj po tem še vsedno težave iste težave. Danes pa vse dela. Pojma nimam kva se dogaja z mojim pcjem, ampak dela. :D

Matej_K ::

Pojma nimam kva se dogaja z mojim pcjem, ampak dela.

Dobrodošel v svet računalnikov!
... .. .

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Secure Connection Failed

Oddelek: Pomoč in nasveti
8859 (655) bbobst
»

Firefox in vtičniki

273783 (2464) Anney
»

Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
23573039 (62204) opeter
»

Firefox 3: Download Day 2008! (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Kiberpipa
28342350 (18344) MrStein
»

Opera 7.51 in KLIK NLB !!!!

122100 (1863) kriko1

Več podobnih tem