» »

Katero ohišje?

Katero ohišje?

borchi ::

Rabim novo ohišje, ki bi bilo čim tišje in dobro prevetreno ( ok, to je zdej mal kontradiktorno, ampak vseen ).

Ker se sam verjetno ne bom mel časa ubadat z rezanjem lukenj in postavljanjem ventilatorjev, bi bilo dobro, če bi imelo ohišje že odprtine za ventilatorje. ne rabim napajalnika, ker že imam 300W Macase.

Vidu sem, da imajo Chieftec ohišja pri Mlacomu. DX-01 je osnovni model ( na Mlacomovem ceniku je kot CHIEFTEC CS601 ), ja pa že dost drag ( a jih še kdo drug v Sloveniji prodaja, Mlacom je zadnje čase drag ). a ma kdo to ohišje? vidu sm, da je en kup ventilatorjev zraven. kolk glasni so? a je ohišje dovolj veliko? imam 1HDD, 1FDD, DVD, CD-RW in HDD rack, ki je zelo dolg in se bojim, da bo zadel v matično ploščo. ga mogoče lahko kdo zmeri, če ga ima?

Ne bi me pa motlo tut čist navadno belo, dovolj veliko in z luknjami oz. prostorom, kamor se da pritrdit ventilatorje.

nasveti?

hvala!
l'jga
  • spremenil: borchi ()

Dami ::

Jst mam sicer črnega cs-2001(big tower), sam vseen vem kak zgleda midi. Rack maš lahko kjerkoli razen na spodnjem slotu. Prvi trije (zgoraj dol) so namreč višje kot plata (so v višini napajalca) tak da te lahk skrbi sam če ne boš trešu v napajalc (sam ziher ne boš:D ). Je pa vreden svoje cene, verjemi.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

hvala! kk je pa kej z glasnostjo, če maš montirane vse priložene ventilatorje?
a čist spodnji slot, tist, ki je še v višini plate lahko sprejme DVD al pa CDR? ok, verjetno, da je tut odvisno od plate pa DVDja, sam tk na oko?
l'jga

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borchi ()

tha_man ::

Zraven chiefteca ne dobiš nobenega ventilatorja (razen pri modelih ki ga imajo na stranici je pač tale gor), tako da je glasnost povsem odvisna od ventov ki jih pač nabaviš posebej. DVD/CDRW daš lahko v katerikoli 5,25 slot (jaz imam cdrw v spodnjem, DVD pa v tretjem od spodaj). Ohišje je zelo prostorno in kvalitetno narejeno, sicer malo dražje, ampak je vredno!

aha, ok! a majo ti, ki se dobijo pri nas, ventilator v stranici?
l'jga

tha_man ::

Bel in moder ga imajo, črn pa ne.

Voranz ::

srebrn in moder - da
bel in črn - ne

Voranz ::

Prodaja jih se Pro-Bit kranj, ampak z vgrajenimi napajalniki 340W, glede na napajalnik ki je vgrajen je cena nižja kot pri Mlacom-u.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
18716879 (8918) Vlad Tepeš
»

Se splaša kupit ohišje? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
997372 (5143) Big_Al
»

Ohišje Chieftec ali Thermaltake??

Oddelek: Kaj kupiti
271899 (1431) JustVi
»

XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?