Forum » Pomoč in nasveti » memory could not be written
memory could not be written
davorao ::
se opravicujem ce sem spregledal kaksen obstojec topic ki resi mojo tezavo.
slednja se glasi takole
ob zagonu racunalnika mi rac javi napako
MEMORY COULD NOT BE WRITTEN 0x006003b3, ter mi da moznost cancel to terminate program in ok to debug program.
ko preidem to tezavo pa zopet
MEMORY COULD NOT BE WRITTEN 0x005f03b3.
nato ob izbiri userja rac tece do tocke ko javi da je ugasnil logonui.exe ker sumi da je infected
zdaj pa zanimiv del. sam sem takoj rac formatiral in celo rac skoraj uredil na novo (driverji, programi,...) kot prej. ampak po formatu se pojavi spet ISTA napaka. ob pregledu rac z antivirusnim pa slednji ni nasel nicesar (avast home edition updated recent version).
moj rac
athlon 3500
asus maticna A8N-SLI deluxe
geforce 6200
1Gb ramm ddr
250 gb hitachi disk
avast antivirus
zelo bi bil vesel kaksne pomoci (celo cisto grobih idej ali software ali hardware napaka)
najlepsa hvala
slednja se glasi takole
ob zagonu racunalnika mi rac javi napako
MEMORY COULD NOT BE WRITTEN 0x006003b3, ter mi da moznost cancel to terminate program in ok to debug program.
ko preidem to tezavo pa zopet
MEMORY COULD NOT BE WRITTEN 0x005f03b3.
nato ob izbiri userja rac tece do tocke ko javi da je ugasnil logonui.exe ker sumi da je infected
zdaj pa zanimiv del. sam sem takoj rac formatiral in celo rac skoraj uredil na novo (driverji, programi,...) kot prej. ampak po formatu se pojavi spet ISTA napaka. ob pregledu rac z antivirusnim pa slednji ni nasel nicesar (avast home edition updated recent version).
moj rac
athlon 3500
asus maticna A8N-SLI deluxe
geforce 6200
1Gb ramm ddr
250 gb hitachi disk
avast antivirus
zelo bi bil vesel kaksne pomoci (celo cisto grobih idej ali software ali hardware napaka)
najlepsa hvala
SasoS ::
Inštaliraj windowse offline (brez povezave na net) in daj gor firewall.
Če si siguren da ni virus, potem preveri ram z memtest.
Če si siguren da ni virus, potem preveri ram z memtest.
davorao ::
hvala za info sem oboje ze naredil in ni kaj z rammi narobe, sumim pa windowse sam se ne vem kako ampak mislim da so izvor mojih tezav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 8.1 - noben portable program mi ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1606 (1352) | pravnik |
» | PC se resetira..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1585 (1302) | veverrca |
» | XP: Swap file raste, dokler se računalnik ne sesuje-NUJNO!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1593 (1407) | Duhec |
» | ekran se ugasne pri zagonu xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1630 (1439) | cubus |
» | the memory could not be writtenOddelek: Pomoč in nasveti | 941 (828) | Good Guy |