Forum » Zvok in slika » Povezava zvoka iz računalnika na USB terminal na glasbenem stolpu
Povezava zvoka iz računalnika na USB terminal na glasbenem stolpu
migaj ::
Zanima me, če se da računalnik povezat z glasbenim stolpom, ki ima USB terminal, preko USB povezave.
Sicer na glasbenem stolpu že poslušam Winamo radio, ki teče na računalniku preko AUX povezave: izhod za slušalke na računalniku sem povezal z AUX vhodom na glasbenem stoplu.
Jaz pa bi rad povezal USB terminal glasbenega stolpa z audio napravo računalnika, če se da.
Hvala za odgovore.
Sicer na glasbenem stolpu že poslušam Winamo radio, ki teče na računalniku preko AUX povezave: izhod za slušalke na računalniku sem povezal z AUX vhodom na glasbenem stoplu.
Jaz pa bi rad povezal USB terminal glasbenega stolpa z audio napravo računalnika, če se da.
Hvala za odgovore.
ender ::
Samo, če imaš v računalniku hardware, ki ti omogoča, da računalnik deluje kot USB gostitelj (in potem software, s katerim izvoziš disk preko le-tega).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV in računalnik na istih zvočnikihOddelek: Zvok in slika | 850 (715) | slovenec_89 |
» | Prosim za pomoč pri priklopu gramofonaOddelek: Zvok in slika | 7190 (6906) | 2x'=2 |
» | Zunanji disk na glasbeni stolp?Oddelek: Zvok in slika | 1088 (1088) | danix1 |
» | Glasbeni stolp [nakup]Oddelek: Kaj kupiti | 3182 (2811) | 5er--> |
» | kako povezat radio stolp in računalnik?Oddelek: Zvok in slika | 1949 (1834) | simonchelo |