Forum » Pomoč in nasveti » Kaj za hudica naj bi to blo??
Kaj za hudica naj bi to blo??
TechFreak ::
Takole je blo:
Se vsedem pred računalnik, ga prižgem zraven še monitor (Iiyama Vision Master Pro 1411) in naenkrat pooook! Fit vrže ven in sprašujem se kaj naj bi bilo... Grem v omarico in vključim fit nakar postopek ponovim. Iz Iiyame se začne kaditi in skozi reže pogleda manjši plamen...
Kaj naj bi botrovalo k temu? Mislim da so nihanja v napetosti izključena, saj imam vmes tudi prednapetostno zaščito (al neki tajga) kar dobiš zravn ISDN-ja.
p.s.: Monitor je star ca. 3 tedne :)
LP, Matjaž
Se vsedem pred računalnik, ga prižgem zraven še monitor (Iiyama Vision Master Pro 1411) in naenkrat pooook! Fit vrže ven in sprašujem se kaj naj bi bilo... Grem v omarico in vključim fit nakar postopek ponovim. Iz Iiyame se začne kaditi in skozi reže pogleda manjši plamen...
Kaj naj bi botrovalo k temu? Mislim da so nihanja v napetosti izključena, saj imam vmes tudi prednapetostno zaščito (al neki tajga) kar dobiš zravn ISDN-ja.
p.s.: Monitor je star ca. 3 tedne :)
LP, Matjaž
SLOWWWeb.net ::
No, mislim, da je tudi že sam ugotovil, da je monitor skuru.
Razlog: :\\ slabo izdelan monitor,...pa brez zamere. Upam le to, da si imel računalnik zavarovan :D .
Razlog: :\\ slabo izdelan monitor,...pa brez zamere. Upam le to, da si imel računalnik zavarovan :D .
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
TechFreak ::
Ja hvala lepa, da mi povete da sm monitor skuru!! Sm mislu, da mi bo kdo bolj strokovno povedu zakaj neki naj bi to blo, oz. če se je komu to že zgodilo kaj je sledilo - nov monitor al nova cev.....
jRk0 ::
to pa je slabo. ajaj. verjetno bos kar nov monitor dobil. in bos cakal na njega:)
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mimovrste, garancija, praskeOddelek: Pomoč in nasveti | 3501 (2583) | Kron |
» | Problem z monitorjem oz. grafičnoOddelek: Strojna oprema | 900 (848) | def0r |
» | MAXTOR 120G 8Mb ZE drugic skurjen (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3784 (2573) | M@T |
» | eksplozija monitoraOddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (919) | boštjan |
» | RE: monitor???Oddelek: Pomoč in nasveti | 983 (766) | Lucio |