Forum » Zvok in slika » Problem pri povezovanju lcd tv s hdmi kablom
Problem pri povezovanju lcd tv s hdmi kablom
kitta ::
Pozdravljeni!
Kupil sem lcd tv in ga preko hdmi kabla povezal s komunikatorjem (amis televizija).
Problem je v tem, da sliko ne prikaže na celotnem zaslonu, ampak v formatu 4:3, čeprav piše, da je to "wide" oz. Raztegnjen format slike.
Če pa želim spremeniti format z daljincem od tv-ja, pa napiše, da ta funkcija ni na voljo.
Preko scarta dela vse brez problema.
Če kdo ve, v čem je finta, bi bil hvaležen za pojasnilo.
Kupil sem lcd tv in ga preko hdmi kabla povezal s komunikatorjem (amis televizija).
Problem je v tem, da sliko ne prikaže na celotnem zaslonu, ampak v formatu 4:3, čeprav piše, da je to "wide" oz. Raztegnjen format slike.
Če pa želim spremeniti format z daljincem od tv-ja, pa napiše, da ta funkcija ni na voljo.
Preko scarta dela vse brez problema.
Če kdo ve, v čem je finta, bi bil hvaležen za pojasnilo.
- polepsal: OmegaBlue ()
Alan Ford ::
Pejd na T-2 pa neboš mel teh problemov. Vsaj pri meni dela b.p.
Become a programmer and never see the world!
Vanquish ::
pri HDMI načinu ti kaže tako sliko kot dobiva signal. Se pravi ko boš gledo kaj, ki bo oddajalo v 16:9 signalu, bo tudi slikma temu primerna.
All ::
tele aminoti ..komunikatorji znajo al ne znajo narest ovescana al pa raztegnt sliko iz 4/3 na 16/9 ???
pr moji lcd tv prek hdmi vhoda ne morem slike razširt al pa kukrkol prilagodit.
pr moji lcd tv prek hdmi vhoda ne morem slike razširt al pa kukrkol prilagodit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sagem STB - siol tvOddelek: Omrežja in internet | 6197 (1833) | GaMa87 |
» | DVB-T MuxA zopet polnOddelek: Zvok in slika | 4572 (3210) | Alexius Heristalski |
» | TV 42" do 1000 EUR - SD T2 preko FTTH - HD Ready ali FHDOddelek: Zvok in slika | 2419 (1906) | Invictus |
» | Siol tv in kakovost slikeOddelek: Omrežja in internet | 6502 (4966) | Tilen |
» | začasna rešitev: kupiti velik CRT televizor za cca 400 eur ali LCD 32'' za cca 650 euOddelek: Kaj kupiti | 2868 (2110) | Mr.B |