Forum » Kaj kupiti » Nakup dlančnika
Nakup dlančnika
YaN-cH ::
Situacije je naslednja, rabim gps in odločil sem se da bom kupil dlančnik, zahtevane lastnosti so:
- Visoka hitrost odzivanja
- Win mobile 6 prof (Lahko tudi drugo OS samo rabim tehtne razloge zakaj ne win6)
- Kamera
- Umts
- cena max. 600€
- obevzno dobavljiv v sloveniji
- vgrajen gps modul (ni obvezno)
- čim večja vzdržljivost akumulatorja
Prosil bi za komenatarje in priporočila uporabnikov dlančnikov. Gledal sem že od asusa model P535, HP-ja in HTC. Ker nobeden nima teh lastnosti sem v velikih dvomih glede nakupa. (mogoče se splača počakati na nove modele od hp-ja samo nevem kdaj bojo na voljo v Sloveniji).
Za vse priporočila in nasvete se že v naprej zahvaljujem.
- Visoka hitrost odzivanja
- Win mobile 6 prof (Lahko tudi drugo OS samo rabim tehtne razloge zakaj ne win6)
- Kamera
- Umts
- cena max. 600€
- obevzno dobavljiv v sloveniji
- vgrajen gps modul (ni obvezno)
- čim večja vzdržljivost akumulatorja
Prosil bi za komenatarje in priporočila uporabnikov dlančnikov. Gledal sem že od asusa model P535, HP-ja in HTC. Ker nobeden nima teh lastnosti sem v velikih dvomih glede nakupa. (mogoče se splača počakati na nove modele od hp-ja samo nevem kdaj bojo na voljo v Sloveniji).
Za vse priporočila in nasvete se že v naprej zahvaljujem.
zee ::
HTC P3600 ? v italjanskem MediaWorldu pride 570 EUR in se ga da nadgraditi na Windows Mobile 6.0
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 3091 (2725) | demon#666 |
» | Microsoft spremenil izgled Windows MobileOddelek: Novice / Windows Mobile | 4553 (3100) | tec |
» | Gsm OS Win Mobile 6Oddelek: Pomoč in nasveti | 1380 (1208) | krneki0001 |
» | Kateri dlančnik + telefon???Oddelek: Mobilne tehnologije | 1822 (1822) | Gregor P |
» | dlančnik + telefon ??Oddelek: Kaj kupiti | 1342 (1113) | pinx |