Forum » Pomoč in nasveti » Nemogoč problem !
Nemogoč problem !
M4TECH ::
Stvar je taka. Če v katerikoli USB štekam card reader,usb kabel od gsma,... mi jih ne zazna !!
Če dam update driver pod device manager mi ne najde nič in javi da so driverji vredu. Zanimivo je to da miška in tipkovnica delata brez problema in to brez driverjev. Če dam card reader v tisti USB slot kot je miška ali pa tipkovnica stvar ne dela O_o.
Kaj je krivo ?
Probal z formatom (win xp, vista) in je isto
Probal z drugo matično -> isto
Probal z update BIOS, bios resetom ter vsemi možnimi nastavitvami --> problem ostaja
USB na matični ni kriv ker miška ter tipkovnica delata normalno, pravtako ni kriv windows. Probal sem še driverje za usb in brez uspeha.
Pa še v sliki kak zgleda vse skupaj:
Takoj ko priključim kaj mi javi tole:
Pod unknown device je priključen cardreader, probal sem tam desen klik in update driver vendar ne naredi nič.
Častim pivo rešitelju :)
Če dam update driver pod device manager mi ne najde nič in javi da so driverji vredu. Zanimivo je to da miška in tipkovnica delata brez problema in to brez driverjev. Če dam card reader v tisti USB slot kot je miška ali pa tipkovnica stvar ne dela O_o.
Kaj je krivo ?
Probal z formatom (win xp, vista) in je isto
Probal z drugo matično -> isto
Probal z update BIOS, bios resetom ter vsemi možnimi nastavitvami --> problem ostaja
USB na matični ni kriv ker miška ter tipkovnica delata normalno, pravtako ni kriv windows. Probal sem še driverje za usb in brez uspeha.
Pa še v sliki kak zgleda vse skupaj:
Takoj ko priključim kaj mi javi tole:
Pod unknown device je priključen cardreader, probal sem tam desen klik in update driver vendar ne naredi nič.
Častim pivo rešitelju :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajanje servo motorja(modelarski)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1180 (1017) | Gladi |
» | Kako naj odstranim programe??Oddelek: Pomoč in nasveti | 850 (755) | Valentin |
» | Win XP na nov prenosnikOddelek: Operacijski sistemi | 2032 (1702) | dinozaver7 |
» | Težave z nastavitvijo layer-jaOddelek: Izdelava spletišč | 1998 (1865) | Bela01 |
» | transcend 533 ddr2Oddelek: Navijanje | 1131 (1061) | asus |