» »

Števec obiskov in statistika

Števec obiskov in statistika

janez_nm ::

A mogoče kdo ve, ali obstaja kakšen števec obiskov, ki vsebuje statistiko, obenem pa podpira tudi uporabo okvirjev (Frame). Imam namreč tako stran, kjer je osnova razdeljena na tri okvirje in v vsakem se pač prikazuje določena stran. Ta stran se imenuje index.htm. V okvirju zgoraj se prikazuje Top.htm, v okvirju na levi strani ki služi navigaciji Left.htm in v glavnem na sredini ki služi za prikaz vse ostale vsebine Main.htm.
Težava nastane pri statistiki. Če dam kodo števca v index.htm mi beleži, kod da sem odprl vse tri strani in osnovno, če pa skopiram kodo v katerega od okvirjev (npr. Left.htm) mi pa prikazuje samo zadetek na tem okvirju. V primeru ko skopiram kodo v Main.htm mi seveda beleži zadetke, vendar jih statistika ne zna prikazati kot zadetki na določeni strani, ampak vse prikazuje na Main.htm. Kako naj naredim, da bodo zadetki beleženi po obiskih naslovov strani, ki se prikazujejo v osrednjem okvirju?

LP

Tody ::

zamenjaj spletno stran :)

Drugače maš pa google analitika amapk tudi ta pomoje ne bo znal ker moreš pri vsakem števcu nekam kodo nalimat in preko tega potem se sledi zadevam.

janez_nm ::

Z Google Analytics sem že probal, pa nič. Tam sicer piše, da moraš kodo skopirat v osnovno stran in v vse frame in naj bi delalo, pa žal ni tako.
Probal sem še z:
-StatCounter,
-eWebCounter in
-HiStats.

Žal je rezultat vedno približno enak.

Tody ::

To je zaradi, tehnologije, ker so okvirji že mrtvi in pokopani se tudi noben ne bo spravil delat kaj pametneg za tak način beleženja.

AndrejS ::

Google Analytics deluje ...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Inštalacija moodla na nek strežnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
9902 (842) bogi
»

Ikona pred linkom!!

Oddelek: Izdelava spletišč
202353 (2084) Xgroznik
»

problem s šumniki v apache

Oddelek: Izdelava spletišč
141884 (1688) plavko61
»

Kako izdelati spletno stran na osnovi tabele?

Oddelek: Izdelava spletišč
141936 (1674) Jackass
»

problem s html in php

Oddelek: Izdelava spletišč
131287 (1078) matic

Več podobnih tem