Forum » Pomoč in nasveti » neberljiv posnet DVD medij v WINDOWS XP in isti DVD berljiv v DOS. čemu to?
neberljiv posnet DVD medij v WINDOWS XP in isti DVD berljiv v DOS. čemu to?
gigi33 ::
zdravo! zanima me, če je imel kdo podobno težavo, kot jo imam jaz... in sicer, če posnamem film na DVD na verbatim DVD-R, povdarek je na -(minus), ga zapeče normalno, tudi javi, da je uspešno končano snemanje, vendar ta isti DVD-R, če ga vstavim in želim predvajat, napiše, da ga ne more prebrati, ker je pokvarjen oz. je neveljavnega formata. s tem da se to dogaja v WINXP, v visti, kolikor sem probal dela, ampak ker še vedno uporabljam XP, bi prosil, če mi kdo namigne, kje je težava. kak program, gonilnik, ne vem? no, ta isti DVD je tudi berljiv v DOS, samo v XP pa ne. in to od takrat naprej, ko imam TV kartico winfast2000???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po zapisovanju DVD-ja...DVD prazen in ponovno snemljivOddelek: Pomoč in nasveti | 1590 (1178) | borch |
» | Problem z DVD/CD pekačem NEC DVD RW ND-3550AOddelek: Strojna oprema | 1586 (1310) | solatko |
» | DVD ne zažene DVDja??Oddelek: Strojna oprema | 1602 (1473) | OmegaBlue |
» | mal šteka k pečem CD al pa DVD???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1062 (816) | dpicul |
» | nec dvd 3520 dvosljniOddelek: Strojna oprema | 1848 (1110) | Hevidi |