Forum » Pomoč in nasveti » Rabim objem. Zaradi DeathAdderja
Rabim objem. Zaradi DeathAdderja
nsanEzR ::
Stvar je taka. Imam miško Razer DeathAdder dobra 2 meseca in delala je brez problemov. Pred kakšnim tednom pa se je kurzor nehal odzivati ko sem premikal miško. Diode v miški svetijo normalno ko je miška priklopljena, vendar če grem v razerjev program mi na začetku nabije tole sporočilo.
Probal sem updatat driverje (ne pomaga) ter frimWare (brez detecta miške ne more inštalirat). Od takrat ko mi miška ne dela mi računalnik 50% počasneje zalaufa visto (v dosu vsi ukazi primejo čez 2 sekunde).
Miško sem nesel na drug računalnik, tudi tam ista zgodba, s tem da če imam miško vklopleno in zaženem računalnik mi ga ,tik preden pridem v animacijo nalaganja xp-ja, resetira. Če iztaknem miško brez problema pride v xp.
Aja še to.. Ko sem v visti ali xp-ju in vtaknem miško mi zvok za detect zaigra vendar nabije to:
Prosim povejte kaj naj naredim da bo prokleta miška delala.
Probal sem updatat driverje (ne pomaga) ter frimWare (brez detecta miške ne more inštalirat). Od takrat ko mi miška ne dela mi računalnik 50% počasneje zalaufa visto (v dosu vsi ukazi primejo čez 2 sekunde).
Miško sem nesel na drug računalnik, tudi tam ista zgodba, s tem da če imam miško vklopleno in zaženem računalnik mi ga ,tik preden pridem v animacijo nalaganja xp-ja, resetira. Če iztaknem miško brez problema pride v xp.
Aja še to.. Ko sem v visti ali xp-ju in vtaknem miško mi zvok za detect zaigra vendar nabije to:
Prosim povejte kaj naj naredim da bo prokleta miška delala.
- spremenil: nsanEzR ()
Redi ::
Ja kolker sem vspel ugotoviti je tale miška še v garanciji.
Lepo je zapakiraj nazaj in je pošlji prodajalcu oziroma serviserju.
Jaz sem imel podobne težave pa so mi drugo poslali.
Lepo je zapakiraj nazaj in je pošlji prodajalcu oziroma serviserju.
Jaz sem imel podobne težave pa so mi drugo poslali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 99486 (56382) | Kr_Edn |
» | Katero gaming miško kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15915 (14896) | Domobrancek |
» | Miška za gaming ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 11729 (8040) | Sc0ut |
» | Nova gamerska miška. (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6335 (5143) | strictom |
» | Katero miško?Oddelek: Kaj kupiti | 1731 (1281) | sword |