Forum » Programska oprema » Ripanje DVD-ja
Ripanje DVD-ja
SkyEye ::
Za ripanje DVD-ja sem uporabil #1 DVD Ripper program. Če za izhodni format izberem že prednastavljene (v mojem primeru mpeg4, mp3, divX...), katere možnosti ima že sam program, dobim lepo sliko:
Ko pa za izhodni format izberem kodek iz windowsov, odprejo se mi dodatne nastavitve, izberem DivX codec, pa dobim sliko presvetlo!? (nad in pod filmom se vidi svetel rob, presvetla je celotna slika)
Poskusil sem tudi z ostalimi kodeki, slika je presvetla, nikjer pa ni nastavitev za svetlost, kontrast itd..
Kaj lahko naredim? Niti ni kriv program, ostali naredijo isto
Ko pa za izhodni format izberem kodek iz windowsov, odprejo se mi dodatne nastavitve, izberem DivX codec, pa dobim sliko presvetlo!? (nad in pod filmom se vidi svetel rob, presvetla je celotna slika)
Poskusil sem tudi z ostalimi kodeki, slika je presvetla, nikjer pa ni nastavitev za svetlost, kontrast itd..
Kaj lahko naredim? Niti ni kriv program, ostali naredijo isto
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Predvajanje datotek .mkvOddelek: Programska oprema | 5116 (4396) | Zvezdica27 |
| » | Kateri video pretvornik za windows 7 ... ?Oddelek: Programska oprema | 3123 (2984) | JayKay |
| » | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4368 (4111) | Okapi |
| » | iz kamere na PCOddelek: Programska oprema | 6681 (5646) | Tomay |
| » | Pretvoriti XVID v DIVX in imeti podnapise.Oddelek: Zvok in slika | 3207 (2972) | Jeronimo |