Forum » Kaj kupiti » Kako skriti kable med plasmo in omarico ... Kakšen nosilec za plasmo kupiti?
Kako skriti kable med plasmo in omarico ... Kakšen nosilec za plasmo kupiti?
TRIROG ::
rad bi skril kable ki potekajo po steni pod plasmo med omarico z ojačevalci ... edina opcija do katere sem prišel je ta da bi jih dal v nek nadometni kanal
nekaj takšnega pa iščem
ve kdo kje bi lahko našel kaj takšnega, do slej sem namreč našel samo navadne nik kanale ...
bojda gre za pohodne kanale ... zdej me pa zanima če se da dobit tut kej namenskega?
ob ene me zanima če se je kdo kaj poglabljal v vse te nosilce za plasme? kaj kupiti?
nekaj takšnega pa iščem
ve kdo kje bi lahko našel kaj takšnega, do slej sem namreč našel samo navadne nik kanale ...
bojda gre za pohodne kanale ... zdej me pa zanima če se da dobit tut kej namenskega?
ob ene me zanima če se je kdo kaj poglabljal v vse te nosilce za plasme? kaj kupiti?
- spremenil: TRIROG ()
Keyser Soze ::
Namensko se da dobit. Samo je drago kot sam hudič.
Sam imam tale nosilec od Vogelsa.
Nameraval sem pribavit še kanal, ki paše na ta sistem vendar so cene tako zasoljene, da se mi zdi malo neumno. Če bo kje kakšnih 100€ za stran ga bom pa kupil. Skupaj z enim nosilcem za komponente. Ne bi bil pa greh, če bi naredili malo lepšega.
Vogelsov je bil edini kanal za kable, ki sem ga videl s strani ponudnikov nosilcev za TVje. Ostalo so vse alu pohodni kanali. Vem da se jih dobi v računalniških štacunah za cca. 35 € (dolžina 2m). Sedaj se je treba samo še pozanimat v kakšnih železninah, ipd. Kjer to prodajajo bolj na veliko in os verjetno tudi nižje cene.
Sam imam tale nosilec od Vogelsa.
Nameraval sem pribavit še kanal, ki paše na ta sistem vendar so cene tako zasoljene, da se mi zdi malo neumno. Če bo kje kakšnih 100€ za stran ga bom pa kupil. Skupaj z enim nosilcem za komponente. Ne bi bil pa greh, če bi naredili malo lepšega.
Vogelsov je bil edini kanal za kable, ki sem ga videl s strani ponudnikov nosilcev za TVje. Ostalo so vse alu pohodni kanali. Vem da se jih dobi v računalniških štacunah za cca. 35 € (dolžina 2m). Sedaj se je treba samo še pozanimat v kakšnih železninah, ipd. Kjer to prodajajo bolj na veliko in os verjetno tudi nižje cene.
OM, F, G!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Keyser Soze ()
BigBoss_ ::
Mogoče bi se dalo s tem kaj improvizirat
KLIK
Sicer je karnisa, vendar mislim, da bi se dalo narediti tako, da bi nekako izgledalo.
Dobavljiva je v dolžini 140cm - odrežeš na primerno dolžino in daš dve skupaj.
Spodaj in zgoraj, kjer se ne vidi jih nekako spojiš, vmes pa daš kable.
Material je pa aluminij
KLIK
Sicer je karnisa, vendar mislim, da bi se dalo narediti tako, da bi nekako izgledalo.
Dobavljiva je v dolžini 140cm - odrežeš na primerno dolžino in daš dve skupaj.
Spodaj in zgoraj, kjer se ne vidi jih nekako spojiš, vmes pa daš kable.
Material je pa aluminij
TRIROG ::
V različnih trgovihan sem našel tudi navadne plastične pohodne kanale dimenzij 18*54( vsaj mislim) * 2m po ceni 1,5€ in os nadvse zanimivi ... skrbi me samo to da verjetno v tako dimentijo na spravim nič pametnega notr ...
BigWhale ::
Jaz sem kupil kar skupaj s TVjem nosilec. Potem sem se studiral a cem sploh na steno namontira al ne. No, ker je bil nosilec skoraj 90 EUR sem stvar uporabil.
Med regalom ob steni in TVjem je malo vec kot pet centimetrov. Tam tocno na sredini stoji zvocnik za center tako da se vidi tocno 1cm kablov, ki so pa lepo speti skupaj.
Stvar je skoraj neopazna, pa imam zadaj svetlo steno, kabli so pa crni. :)
Med regalom ob steni in TVjem je malo vec kot pet centimetrov. Tam tocno na sredini stoji zvocnik za center tako da se vidi tocno 1cm kablov, ki so pa lepo speti skupaj.
Stvar je skoraj neopazna, pa imam zadaj svetlo steno, kabli so pa crni. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri povezavi LCDja iz prenosnikaOddelek: Zvok in slika | 1343 (1234) | Pyr0Beast |
» | Moja računalniška mojstrovina :-)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5447 (1670) | Yoxi |
» | Uporaba diodeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6895 (6701) | SSH |
» | IzračuniOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 18685 (18481) | radiator |
» | FM transmitter - ojacevanje signalaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1416 (1263) | burekar |